Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άφησε βαθμούς με Παγκράτι (1-1)

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης, με την τοπική Κηπούπολη και το Παγκράτι να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ντότσικα σε φάση διαρκείας έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ακριτίδη (0-1), με την «απάντηση» από πλευράς γηπεδούχων να έρχεται στο 15', όταν ο Τζαρέλλας με διπλή προσπάθεια νίκησε τον γκολκίπερ Αβαγιανό για το 1-1. Στη συνέχεια και παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, νικητήριο γκολ δεν προέκυψε, με τους νεοφώτιστους να αποσπούν θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε δυνατό αντίπαλο.

Διαιτητές: Καπίρης, Στεφανοπούλου-Κασίδης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Τάκης Τριανταφύλλου): Σηφογιαννάκης, Μπίσκος (57' Σώρος), Σταματογιαννόπουλος, Σαββουλίδης, Παούρης (57' Ηλ. Ρουμελιώτης), Λουκάκης, Τζαρέλλας, Καλαμοτουσάκης (78' Δρόσος), Μουράτης (62' Κωνσταντινίδης), Κλωνάρης (78' Γ. Ρουμελιώτης), Μπλάμο

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Αβαγιανός, Παπαθέου, Ντουρμετάκης (25' λ.τρ. Παππάς), Μηνόπουλος, Ντότσικας, Αδάμης, Ακριτίδης (75' Εξακοΐδης), Κωνσταντινίδης (65' Κουτσοχρήστος), Σμπυράκης (46' Νάνος), Ρίζος (75' Κοντογιάννης), Στεργιόπουλος.

Πηγή Soccerlive.gr