Τελευταία ενημέρωση 17:24, 19 Απρ 2024

Έντερ Γκονζάλες:Ένα πραγματικό «μηχανάκι

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τρέχει, μαρκάρει, κόβει, μοιράζει! Πραγματικό «μηχανάκι». Ο Ισπανός Έντερ Γκονζάλες είναι ένας από τους παίκτες - «κλειδιά» στον φετινό φιλόδοξο Ατρόμητο.

Βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του Κόλμαν με γεμάτα 90λεπτα, που ταιριάζει σε όλα τα συστήματα. Πέρα από καλός ποδοσφαιριστής που δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς, ο Έντερ είναι ένας θαυμάσιος χαρακτήρας, με παιδεία, σεβασμό και θετική αύρα. Στο «Αθλητικό Περιστέρι» μίλησε για τον εαυτό του, για την οικογένεια του, για τη ζωή του στην χώρα μας που απολαμβάνει και το μεγάλο του όνειρο ως αθλητής. Με φόντο την πλατεία του Ολυμπιονίκη πυγμάχου, ο 25χρονος άσος στο πιάτο σας:

----Πού γεννήθηκες και πώς πέρασες τα παιδικά σου χρόνια;

«Γεννήθηκα στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια εκεί κοντά στο κέντρο της Πάλμα. Έφυγα από το σπίτι μου όταν έγινα 18».

---Τι δουλειά έχουν οι γονείς σου;

«Ο πατέρας μου είναι στρατιωτικός αστυνομικός και η μαμά μου είναι βοηθός διευθυντή σε μια εταιρεία».

------Σε ποια ηλικία ξεκίνησες το ποδόσφαιρο και σε ποια ομάδα;

«Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στα πέντε μου χρόνια  γιατί ο μπαμπάς μου με πήγε σε ένα κλαμπ κοντά στο σπίτι μας, το όνομα είναι Ferriolense, και εκεί πέρασα περίπου 5/6 χρόνια».

----Πάντα ονειρευόσουν να γίνεις ποδοσφαιριστής ή ήθελες να γίνεις κάτι άλλο όταν ήσουν μικρός;

«Πάντα ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, δεν είχα ποτέ άλλο όνειρο από αυτό και δούλεψα τόσο σκληρά για να είμαι εδώ που είμαι τώρα, αλλά συνεχίζω να δουλεύω για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος».

---- Ποιον άλλον ρώτησες πριν έρθεις στον Ατρόμητο;

«Ρώτησα τόσους πολλούς ανθρώπους και παντού άκουσα καλά λόγια για αυτόν τον σύλλογο. αλλά ρώτησα έναν φίλο που έπαιζε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και τον εμπιστεύτηκα».

 ----Είσαι μόνος  ή έχεις οικογένεια;

«Είμαι σε σχέση. Η οικογένειά μου έρχεται συχνά να με επισκεφτεί εδώ αλλά και η κοπέλα μου. Αλλά τις περισσότερες φορές είμαι μόνος».

---Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι εκτός ποδοσφαίρου;

«Μου αρέσει να πηγαίνω στην παραλία και να παίζω ποδόβόλεϊ, να βγαίνω για  καφέ και επίσης μου αρέσει να βλέπω ταινίες ή σειρές».

 ----Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου όνειρο;

«Υποθέτω ότι το όνειρο των περισσότερων από τους παίκτες είναι να κερδίσουν το Champions League, τουλάχιστον είναι δικό μου από τότε που παίζω ποδόσφαιρο».

------Τι θέλεις να πετύχεις μέσω του Ατρόμητου;

«Φέτος πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα για να παλέψουμε για τα play off, πρέπει ακόμα να δουλέψουμε πολύ, αλλά εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και το επιτελείο και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή σεζόν που δεν θα ξεχάσουν οι οπαδοί».

 ----Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν έχεις ελεύθερο χρόνο στην Αθήνα;

«Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να τον περνάω με την οικογένεια ή τους φίλους, όπως επίσης να πηγαίνω σε εστιατόρια ή να ανακαλύπτω νέα μέρη στην Αθήνα».

---Η ροκ ή η ποπ είναι η αγαπημένη σου μουσική;

«Μεταξύ ροκ και ποπ θα επιλέγω πάντα το ροκ».

---Η σχέση σου με τη μαγειρική;

«Δεν είμαι τόσο κακός στη μαγειρική, αλλά είμαι τόσο τεμπέλης για να μαγειρεύω κάθε μέρα. Αλλά όταν  το κάνω  με παρέα είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».

  ----Έχεις έρθει στην Ελλάδα για διακοπές;

«Ήμουν στην Αθήνα πριν από 3 χρόνια με έναν φίλο, και μας άρεσαν πολλά, οπότε όταν μου πρότειναν να παίξω εδώ χάρηκα που ήρθα στην Αθήνα για να παίξω στον Ατρόμητο».

------Είσαι ικανοποιημένος από την απόδοσή σου μέχρι στιγμής;

«Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου και με την απόδοση της ομάδας, αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο καλύτερό μας επίπεδο. Δουλεύω πολύ για να είμαι πάντα έτοιμος να βελτιώνομαι και να δίνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

.

 ----- Ποιος είναι ο τυχερός σου αριθμός;

«Το 13 . Έχω ακόμη και τατουάζ στο χέρι μου με τον αριθμό 13, από μικρός».

 

---- Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου;

«Είναι δύσκολο, νομίζω ότι είμαι απλός τύπος, δεν μου αρέσουν τα προβλήματα και είμαι πολύ ήρεμος. Μου αρέσει απλώς να παίζω ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω».

---- Ποια είναι η σχέση σου με τη θρησκεία;

«Η οικογένειά μου, καθώς οι περισσότερες οικογένειες στην Ισπανία δεν είναι τόσο θρησκευόμενες, έτσι δεν ήμουν ποτέ τόσο κοντά στη θρησκεία. Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο. Αλλά η κουλτούρα μου ποτέ δεν με πήγε τόσο κοντά σε καμία θρησκεία».

----- Πώς θα χαρακτήριζες το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Το επίπεδο στην Ελλάδα, προσωπικά, είναι υψηλό. Πολλοί λένε ότι δεν είναι όπως πριν αλλά για μένα είναι ένα βήμα παραπάνω και είμαι πολύ χαρούμενος που θα δοκιμάσω τον εαυτό μου με καλύτερους παίκτες και ομάδες».

------ Τι μήνυμα στέλνεις στους οπαδούς του Ατρόμητου; «Θέλω να περιμένουν πολλά από εμάς όπως περιμένουμε πολλά από αυτούς, ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να κάνουμε μια καλή χρονιά. Προσπαθούμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και φυσικά να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

 

«Είδωλό μου ο Τσάβι»

----Ποιον ποδοσφαιριστή αγαπούσες όταν ήσουν μικρότερος;

«Το μεγαλύτερο είδωλό μου όταν ήμουν παιδί ήταν ο Τσάβι Ερνάντεθ από την Μπαρτσελόνα, πάντα προσπαθούσα να μάθω από αυτόν όλες τις κινήσεις και είναι ο τρόπος για να καταλάβεις το ποδόσφαιρο».

 

 

                                                                                          ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Έντερ Γκονζάλες (7/1/1997) είναι Ισπανός, γεννημένος στην Πάλμα της Μαγιόρκα και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μαγιόρκα και στη συνέχεια πέρασε από τις Κορνεγιά και Τεράσα. Το 2017 μετακόμισε στη Ρουμανία συγκεκριμένα στην Τσικσζερέντα, με την οποία κατέγραψε πάνω από 80 συμμετοχές σε 3,5 χρόνια παρουσίας. Χάρη στις εμφανίσεις του, αποκτήθηκε από τη Σέπσι τον Ιανουάριο του 2021 και απ’ ευθείας κέρδισε θέση βασικού. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020/21 ως παίκτης της Σέπσι πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις με δύο γκολ και πέντε ασίστ οδηγώντας την ομάδα του στα προκριματικά του Europa Conference League. Τη σεζόν που πέρασε είχε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και τρεις ασίστ. Παράλληλα, αποτέλεσε βασικό συντελεστή της ομάδας του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ρουμανίας, έχοντας ενενηντάλεπτες συμμετοχές σε όλη την πορεία μέχρι και τον τελικό.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστροφή στις προπονήσεις »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας