Τελευταία ενημέρωση 02:26, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος χθεσινού του αγώνα με τον Άρη, ο προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μας καθώς χάσαμε τον Φρανσίσκο που γύρισε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Γαλλίας με θλάση. Ο Αγραβάνης είχε κι αυτός θλάση και καταφέραμε να το ξεπεράσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές τον Τόλη (σ.σ. Καρατζάς) και τον Γιώργο (σ.σ. Σεραλίδης) που έκαναν εξαιρετική δουλειά. Είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε ένα τέτοιο ιατρικό επιτελείο, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μιας χρονιάς».

Και συνέχισε: «Γύρισε ο Κασελάκης μετά από απουσία περίπου ενός μήνα. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες προετοιμασίας, δεν κάναμε προετοιμασία γιατί ήταν στις εθνικές ομάδες τα περισσότερα παιδιά. Δουλέψαμε ουσιαστικά δυο-τρεις ημέρες μόνο. Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κάποιος από άποψη θεάματος. Πετύχαμε τον Βασιλάκη (Τολιόπουλο) σε εκπληκτική ημέρα. Συγχαρητήρια έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Στο τέλος καταφέραμε να τον περιορίσουμε με τον Σακούρ (Τζούστον) που έκανε εκπληκτική δουλειά πάνω του. Όλα τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά έδειξαν καρδιά. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και μπορούμε να καλύψουμε τις απουσίες. Συγχαρητήρια στους παίκτες τους πρωταγωνιστές για τη σημαντική νίκη».

Όταν ρωτήθηκε για τον περιορισμό του Τολιόπουλου, υποστήριξε: «Ήταν εκπληκτικός. Όταν ο αντίπαλος έχει έναν παίκτη που βάζει εννιά τρίποντα και η ομάδα του επιτυγχάνει συνολικά 16 τρίποντα κατά 98% κερδίζει! Το να καταφέρεις να πάρεις αυτό το παιχνίδι δείχνει και τη δυναμική τη δική μας. Το πόσο καλά παίξαμε και πόσο δεν επηρεαστήκαμε απ’ όλο αυτό, γιατί συνήθως όταν ένας παίκτης βάζει τόσο μεγάλα σουτ επηρεάζει όλη την ομάδα και μεγαλώνει την αυτοπεποίθηση της δικιάς του ομάδας».

Για την αντίδραση της δικής του ομάδας, ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε: «Πραγματικά αντιδράσαμε καλά, κάναμε αυτό το τρικ με τον Σακούρ (σ.σ. πάνω στον Τολιόπουλο) και τα παιδιά ενώ δεν το είχαμε δουλέψει ήταν έτοιμα να ανταποκριθούν πολύ γρήγορα και πάρουν την πληροφορία. Στο τέλος έκανε εξαιρετική δουλειά και ο Αγραβάνης στην άμυνα πάνω στον Τολιόπουλο σε δυο-τρεις επιθέσεις».

Όσο για τον σχεδιασμό της τελευταίας επίθεσης της ομάδας του, είπε: «Είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε ένα off screen αλλά επειδή άλλαξε ο Καββαδάς και έμεινε πάνω στον Μωραΐτη, το διάβασε πολύ σωστά ο Δημήτρης και έκανε το σωστό. Να παίξει ένας με έναν με τον Καββαδά και να πάει στο καλάθι. Άσχετα που δεν μπήκε η μπάλα το έβαλε στη συνέχεια ο Μπίλαν. Για μένα το πιο σημαντικό γι’ αυτή την ομάδα είναι να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Το αν θα μπει η μπάλα η όχι σε βάθος χρόνου αυτό βελτιώνεται…».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας