Τελευταία ενημέρωση 01:23, 20 Απρ 2024

Μεγάλη νίκη με ΠΑΟΚ στο «Ποσειδώνειο»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με άμυνα για σεμινάριο η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου επιβλήθηκε (7-4) του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο «Ποσειδώνιο» για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας!

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μετά το ισορροπημένο (1-1) πρώτο 8λέπτο, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους σημειώνοντας δυο τέρματα πήραν το «πάνω χέρι».

Η εξαιρετική δουλειά στην άμυνα αποτυπώθηκε συνολικά στο παιχνίδι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο «δικέφαλος» είχε στις τρεις πρώτες περιόδου σημειώσει μόλις δυο γκολ, έναντι τεσσάρων των «κυανοκιτρίνων». Το επιμέρους 2-3 του ΓΣ Περιστερίου «σφράγισε» το μεγάλο «διπλό» που επετεύχθη χωρίς τον Άγγελο Φώσκολο.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΓΣΠ είναι το προσεχές Σάββατο (19/11, 17:30) η Γλυφάδα εκτός έδρας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 1-1, 0-2, 1-1, 2-3.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Κούρμαν 2, Κουγιούνης, Βεκρής, Λασκαρίδης, Σάλεχ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 2, Καρούντζος 1, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης 1, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Αν., Μαστρογιαννάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νίκη με ανατροπή στη Γλυφάδα (7-6) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας