Τελευταία ενημέρωση 22:39, 19 Απρ 2024

Σπανούλης: «Δείξαμε αντίδραση και χαρακτήρα»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την Καρδίτσα ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είχαμε μια κακή εμφάνιση στην Ευρώπη εναντίον της Ρίτας Βίλνιους και δουλέψαμε πολύ στο πνευματικό κομμάτι αυτές τις ημέρες. Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση και χαρακτήρα. Πιστεύω πάρα πολύ στα παιδιά, πιστεύω στο χαρακτήρα της ομάδας και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σημερινή εμφάνιση και τον τρόπο που εμφανιστήκαμε στο παρκέ 40 λεπτά».

Όσο για την ενίσχυση της ομάδας με τον Δημήτρη Αγραβάνη, υποστήριξε: «Τον Δημήτρη τον ξέρω πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε και είναι στην ομάδα μου. Ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που η θέση του είναι στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι το έχει αποδείξει αυτό. Θα δουλέψουμε σε πολλά πράγματα που έχουμε μιλήσει μεταξύ μας και πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερος και θα πάρει αυτό που του αξίζει και του αναλογεί.

Μπορούμε να τον βάλουμε στο 4 και στο 5. Ειναι παίκτης με μεγάλη καρδιά, με εξαιρετικό ρεπερτόριο στην επίθεση. Μπορεί να παίξει κοντά και μακριά από το καλάθι, να παίξει άμυνα. Είναι ένα παιδί που δεν φοβάται να βάλει το κορμί του στη φωτιά και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είναι στην ομάδα μας».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Καρδίτσας Βαγγέλης Αγγέλου, υποστήριξε: «Ήταν ένα παιχνίδι που αυτό που περιμέναμε έγινε. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πολύ δυνατά κορμιά και ψηλά κορμιά με διαφορετικά είδη παιχνιδιού, με πάρα πολύ δυνατή άμυνα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μια άμυνα που να είναι προσαρμοσμένη στα δικά μας σωματικά προσόντα. Δυστυχώς οι αριθμοί είναι για μας άσχημοι. Σ΄ ένα παιχνίδι κατοχών κάναμε 19 λάθη και χάσαμε 19 επιθετικά ριμπάουντ. Εκ των οποίων από αυτές τις δυο καταστάσεις δεχθήκαμε 50 πόντους. Συνεχίζουμε, μαθαίνουμε, είμαστε μια ομάδα που έχουμε αλλάξει δυο-τρεις φορές τρόπο δουλειάς για διάφορους λόγους και η δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε και να προσπαθούμε να παίζουμε. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παρελθόν ο Ντέβιν Ντέιβις »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας