Τελευταία ενημέρωση 03:24, 20 Απρ 2024

Στη Ρίτας Βίλνιους αύριο ο ΓΣΠ

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύσκολη αποστολή έχει το Περιστέρι  στο Basketball Champions League, που αντιμετωπίζει στη Λιθουανία τη Ρίτας Βίλνιους, την Τρίτη (1/11, 19:30, Cosmote sport 4), για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

 

Μπακαράς

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με την Μπνέι Ερτζέλια και την Τενερίφη και ταξίδεψαν τη Δευτέρα (31/10) μέσω Κωνσταντινούπολης για το Βίλνιους, όπου από το αεροδρόμιο η αποστολή της ελληνικής ομάδας θα πάει στο γήπεδο για προπόνηση.

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Ρίτας δεν ξεκίνησε καλά φέτος και ειδικά στο BCL έχει δύο ήττες, και θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα για να έχει ελπίδες. Παίζουμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια μαζί τους και θέλει προσοχή» υποστήριξε ο Μίρο Μπίλαν, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς.

Και ο Κροάτης σέντερ συμπλήρωσε: «Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή μας θέση κι αν τους κερδίσουμε θα είμαστε κοντά στο να εξασφαλίσουμε την πρωτιά στον όμιλο, που σημαίνει πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2022 18:45
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η 1η ήττα στο B(αριά)CL να γίνει διδαχή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας