Τελευταία ενημέρωση 01:50, 18 Απρ 2024

«Το παιχνίδι κρίθηκε στα μεγάλα σουτ της ΑΕΚ»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Περιστερίου Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Ήταν ένα ντέρμπι, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε το μπάσκετ που είχαμε πει, να μείνουμε στο πλάνο μας. Κάποια πράγματα τα κάναμε καλά στη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως είχαμε πάρα πολλά κενά σημεία. Στο τέλος το ματς κρίθηκε στα μεγάλα σουτ της ΑΕΚ και σ’ αυτά που δεν βάλαμε εμείς».
 
Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, υποστήριξε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι ακριβώς όπως το είχαμε περιγράψει μέσα στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα στους παίκτες μας. Τους είπαμε ότι πρέπει να περιμένουν μια σκυλομαχία και νομίζω κάτι τέτοιο έγινε σήμερα εδώ στο γήπεδο.
 
Ξέραμε ότι το Περιστέρι bwin είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ συγκροτημένη προπονητικά με ξεκάθαρες αρχές. Οπότε εμείς θα έπρεπε να ανταπεξέλθουμε, να βγάλουμε στο παρκέ τα καλά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα. Σίγουρα είχαμε αρκετά κενά διαστήματα και είναι φυσιολογικό, είναι η αρχή της σεζόν». 
 
Και συμπλήρωσε: «Κάναμε κάποια λάθη αβίαστα τα οποία δεν επιτρέπονται για την αξία των παικτών μας, παρόλο που είχαμε προετοιμαστεί για συγκεκριμένες καταστάσεις. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ο χαρακτήρας που έδειξαν οι παίκτες όταν βρεθήκαμε κάτω. Αυτοί είχαν τα ψυχικά αποθέματα, κάνανε μεγάλα plays σε άμυνα και επίθεση και πήραμε μια τεράστια νίκη, που έχει διπλή σημασία, γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι άλλες ομάδες θα περάσουν εύκολα εδώ μέσα. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι bwin και τον κόουτς Σπανούλη. Κάνει εξαιρετική δουλειά και το βλέπουμε όλοι».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πουλιανίτης:«Ο ένας για τον άλλον!» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας