Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ελισάβετ Βελέντζα επικεφαλής!

Κατηγορία ΟΦΚΑ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελισάβετ Βελέντζα ανακοίνωσε ο ΟΦΚΑ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρόσληψη στον Ο.Φ.Κ.Α Περιστερίου της Ελισάβετ Βελέντζα που, έχοντας ένα πήρες και υψηλών προδιαγραφών βιογραφικό, αναλαμβάνει Επικεφαλής του Αγωνιστικού Τμήματος και Υπεύθυνη της Ομάδας Ανάπτυξης και Εξέλιξης Ταλαντούχων Αθλητών/ριών.

                                                           Ελισάβετ Βελέντζα

Η Ελισάβετ Βελέντζα είναι πρώην πρωταθλήτρια στα 100 μ. εμπόδια, μέλος επί σειρά ετών της Εθνικής Ομάδας Στίβου. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην προπονητική, επιστημονικός συνεργάτης εξειδικευμένη στον χώρο της αξιολόγησης και ανάπτυξης ταλαντούχων αθλητών με μεγάλη εμπειρία σε ομάδες του εξωτερικού και πληθώρα ανωτάτων Ακαδημαϊκών Σπουδών.

Την καλωσορίζουμε λοιπόν στην μεγάλη οικογένειά μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της, που θα στηρίξουμε όλοι μας, για την επίτευξη του κοινού μας στόχου. Για αυτό, συνεχίζουμε δυναμικά και με τη δική σας υποστήριξη θα κάνουμε τον ΟΦΚΑ Περιστερίου ένα σωματείο Πρότυπο για τον Κλασικό Αθλητισμό και το άθλημα του Στίβου στο Δήμο Περιστερίου και τη Δυτική Αττική»..