Τελευταία ενημέρωση 02:00, 25 Απρ 2024

Πρεμιέρα με Ολυμπιακό αύριο οι γυναίκες του ΓΣΠ

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου το απόγευμα του Σαββάτου (8/10, 18:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» στην πρεμιέρα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, απέναντι σ’ έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

«Το παιχνίδι για μας είναι το πιο δύσκολο, καθώς παίζουμε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Ολυμπιακού, το περιμένουμε με μεγάλη χαρά έτσι ώστε οι αθλήτριες μας να δείξουν τι μπορούν να κάνουν απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και σίγουρα είναι μια καλή προετοιμασία εν όψει των αναμετρήσεων που έχουμε μπροστά μας» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου.

Και ο Βαγγέλης Πάτρας, συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε τα παιδιά των ακαδημιών μας που θα είναι στο κολυμβητήριο να θαυμάσουν τις πρωταθλήτριες Ευρώπης. Να δουν να αγωνίζονται πολύ καλές αθλήτριες και να έχουν εικόνα πως συμπεριφέρεται μια αθλήτρια υψηλού επιπέδου, ώστε να κάνουν κι εκείνες όνειρα για το δικό τους μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα (23-5) οι γυναίκες από τον Ολυμπιακό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας