Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστέρια στην σκηνή του Άλσους!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Άλσος Περιστερίου  πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη η παρουσίαση του Περιστερίου bwin για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και η χορηγική συνεργασία της με την bwin, που θα αποτελέσει τον νέο Ονομαστικό και Μεγάλο Χορηγό του Συλλόγου.

Παρουσία πλήθους κόσμου στο αμφιθέατρο του Άλσους παρουσιάστηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, αλλά και ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης. Ενώ, τα μέλη της διοίκησης Φίλιππος Κότσης, Ανδρέας Πολέμης και Γιώργος Πανταζόπουλος προσέφεραν από μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των αθλητών στον Managing Director της bwin Γιάννη Καποδίστρια και στην διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας Ιωάννα Μπερίου.

Μπέτσης: «Μεγάλη ημέρα για το Περιστέρι»

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου Βασίλης Μπέτσης, ο οποίος υποστήριξε: «Μεγάλη μέρα για όλους μας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι εδώ! Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη που λόγω υποχρέωσης δεν είναι κοντά μας, θέλω να σας καλωσορίσω στο Άλσος Περιστερίου σε μια μαγική βραδιά γεμάτη όνειρα και ελπίδες. Αυτά βρήκαν ανταπόκριση στο πρόσωπο του νέου προπονητή μας, του μεγαλύτερου Έλληνα καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη, που μέσα από το Περιστέρι bwin θα γίνει και ο μεγαλύτερος Έλληνας προπονητής, μαζί με την ομάδα των νέων παικτών που χτίζουν ένα σύνολο ικανό για μεγάλες επιτυχίες.

Βασίλη Σπανούλη, η πόλη του Περιστερίου στέκεται με ευγνωμοσύνη μπροστά σου για όλα αυτά που έδωσες στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και για τις γενιές των παιδιών που έκανες να ξενυχτούν σ΄ ένα γήπεδο και να προσπαθούν να γίνουν «Kill-Bill». Αυτά τα παιδιά Βασίλη αποτελούν τα φυτώρια της πόλης μας και τους αθλητές που θα στελεχώσουν τις ομάδες και τα εθνικά συγκροτήματα. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να πω ένα μπράβο στην διοίκηση του ΓΣ Περιστερίου για εξαιρετική δουλειά σε όλα τα τμήματα και στην ανδρική ομάδα που έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο».

Και συμπλήρωσε: «Όπως επίσης να πω ένα ευχαριστώ στον χορηγό του Περιστερίου την bwin για την σημαντική βοήθεια της για την ομάδα μας. Είναι μια συνεργασία που αναβαθμίζει το brand Περιστέρι τόσο στο εσωτερικό, όσο και στην Ευρώπη».

Πολέμης: «Η πόλη να είναι δίπλα μας, είναι το κίνητρο για την επιτυχία»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ανδρέας Πολέμης, ο οποίος τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την προσέλευση σας. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μας. Είναι η bwin μαζί μας, θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε, γιατί στην πρόσκληση μας στάθηκαν συνοδοιπόροι. Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία που ξεκινάει φέτος και είναι και για τον επόμενο χρόνο ότι θα είναι επιτυχής. Να ευχαριστήσω τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς αποδέχθηκε την πρόσκληση που του κάναμε για να έρθει στην ομάδα. Είναι ένας legend, είναι ένας άνθρωπος που θέλει να νικήσει. Και ευελπιστούμε με την bwin η φιλοδοξία αυτή να γίνει πραγματικότητα. Ήθελα να ευχαριστήσω και τους αθλητές που ήρθαν κοντά μας. Έχουμε καλούς παίκτες, ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια πολύ αξιολόγη χρονιά και θα είμαστε νικητές».

Και ο Ανδρέας Πολέμης, συμπλήρωσε: «Θέλουμε η πόλη να είναι δίπλα μας, ειναι πολύ σημαντικό για μας και τους αθλητές. Απο αυτό το βήμα θα ήθελα να απευθύνω μια πρόσκληση συνεργασίας σε όλους τους τομείς απο τον πρώτο πολίτη που είναι ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, μέχρι τον τελευταίο πολίτη να είμαστε κοντά στην ομάδα, γιατί αυτό θα είναι το κίνητρο που θα δώσει σ’ αυτά τα παιδιά την επιτυχία. Και πιστεύω με τη συνεργασία της bwin στο τέλος θα παίξουμε και καλά και θα κερδίσουμε».

Καποδίστριας: «Αυτό που μας έφερε στο Περιστέρι bwin είναι ο σεβασμός στην ιστορία»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Managing Director της bwin στην Ελλάδα, Iωάννης Καποδίστριας, ο οποίος είπε: «Η bwin έχει συνδέσει το όνομά της με μία σειρά από σημαντικές χορηγίες. Είναι προφανές ότι αγαπάμε πάρα πολύ το μπάσκετ. Αυτό που μας έφερε εδώ είναι ο σεβασμός για την ιστορία. Οι άνθρωποι που εκπέμπουν υγεία. Μας συνδέουν κοινές αξίες και ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί. Στην προσπάθεια κοινωνικής δράσης έχουμε τον Βασίλη Σπανούλη, είναι πάντοτε κοντά, δίπλα σε κάθε πρότζεκτ. Είναι καθήκον μας να κάνουμε τη δική μας παρέμβαση, να βλέπουν τα μικρά παιδιά αυτήν την ομάδα και να ευελπιστούν να γίνουν μία μέρα σαν τα παιδιά που την απαρτίζουν».

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή της ομάδας και την συνεργασία, σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι για τη χορηγία, περήφανοι για το Περιστέρι και ελπίζουμε να σας βρούμε στο γήπεδο. Περίμενα ότι κάποιος θα αναρωτηθεί γιατί το Περιστέρι. Δεν είναι μία ομάδα μπάσκετ. Έχει χτυπήσει και χτυπάει η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ. Έχει ιστορία και εκπέμπει σεβασμό. Έχουν σημασία οι άνθρωποι, η διοίκηση, όλοι σε κάθε θέση μας έκαναν να θέλουμε να βρισκόμαστε εδώ σήμερα».

Σπανούλης: «Έχουμε υποχρέωση να εμπνεύσουμε τα νέα παιδιά»

Ο προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι χαρά που είμαστε εδώ να συστηθούμε στον κόσμο. Πολύ ωραία σκέψη του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα από το Περιστέρι. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά των ακαδημιών να τα εμπνεύσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μας την bwin. Μας συνδέει φιλία και ανθρώπινη σχέση, στάθηκε δίπλα μας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας. Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο και κόσμο που χαίρεται να έρχεται να μας βλέπει».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως η μεγαλύτερη νίκη είναι να γεμίσει το γήπεδο και είναι η ευχή μου. Ο αθλητισμός έχει και άσχημες στιγμές και θέλουμε τη στήριξη και στις νίκες και στις ήττες. Κάθε φορά θα βάζουμε και ένα μικρό στόχο νέο για να πάμε στον επόμενο».

Για την διαχείριση των νέων παικτών της ομάδας, είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να δίνω ευκαιρίες. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και τα νέα παιδιά πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πάρουν αυτά που αξίζουν. Ο καθένας πρέπει να αποδείξει πως αξίζει τον χρόνο του. Δεν θα χαριστεί τίποτα σε κανένα. Θέλαμε να κάνουμε μία μείξη έμπειρων και νέων παιδιών».

Όσο για το πως έχτισε την ομάδα του Περιστερίου bwin, επισήμανε: «Στη ζωή και το μπάσκετ τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλοι παίζουν μπάσκετ, όχι μόνο τα αστέρια. Δεν θέλω να βάλω πίεση στην ομάδα. Θέλω εγώ και τα παιδιά να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Η πίεση και τα λόγια μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Η ομάδα φτιάχτηκε για να παίξει ωραίο μπάσκετ, που θα ξέρει τι θέλει και θα δουλεύει για να φτάσει τα όριά της».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2022 17:27