Τελευταία ενημέρωση 03:13, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απίστευτο ματς έγινε στο γήπεδο της Χωράφας, όπου ο Φοίνικας υπερτερούσε και βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, για να υποστεί από εκεί κι έπειτα τον άδοξο αποκλεισμό από την Τερψιθέα!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 2-1 και θα δώσει το «παρών» στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, εν αντιθέσει με τον αντίπαλό της που στρέφεται αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Στο 13ο λεπτό ο Διονάτος άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0), ενώ στο 48' ο Μάζης είχε δοκάρι με σουτ για τους γηπεδούχους, χάνοντας την ευκαιρία να θέσει στέρεες βάσεις για τη νίκη. Μετά το 80' τα πάντα άλλαξαν! Στο 82' ο Ταμποτέλης έφερε το ματς στα ίσια με σέντρα σουτ (1-1), δύο λεπτά μετά (84') αποβλήθηκε ο Δήμος με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς τον βοηθό διαιτητή και στο 90' ο Πόρης με σουτ από θέση εκτός περιοχής έγραψε το 1-2!

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Καλοπίσης-Παντελής

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Διαμαντής, Ηλιόπουλος (42' Μαγαλιός (86' Σταμάτης)), Λαγός, Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Δήμος, Μάζης (86' Σοροβίγκας), Καραγιώργος (72' Καραλής), Διονάτος (86' Παπανικολάου)

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Γκιουλής, Γραμματικόπουλος, Νταλής (86' Σταματίου), Καραντζούλης, Δημόπουλος (68' Γουλέτας), Σ. Τσιρόπουλος (68' Ταμποτέλης), Κυργοτάσης (55' Θερτσάι), Κουρουπάκης, Ρήγας (55' Λύσανδρος), Πόρης, Δ. Τσιρόπουλος.

 

Πηγή soccerlive.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άνετο ποδαρικό με Εξάρχεια 3-1! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας