Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Αθήνα Ντένμον-Τζούστον

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την ίδια πτήση από το Σικάγο στην Αθήνα ταξίδεψαν ο Μάρκους Ντένμον και ο Σακούρ Τζούστον, για λογαριασμό του Περιστερίου.

Οι δυο Αμερικανοί προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 8 το πρωί της Τρίτης (16/8), όπου τους υποδέχθηκαν ο τιμ μάνατζερ του Συλλόγου Γιώργος Τσιάρας και ο ασίσταντ τιμ μάνατζερ Άγγελος Κωνσταντόπουλος.

Ο Μάρκους Ντένμον στις πρώτες του δηλώσεις, υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Είναι η πρώτη μέρα της νέας σεζόν και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πάμε βήμα- βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η παρουσία του κόουτς Βασίλη Σπανούλη ήταν ένα κίνητρο για μένα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς, η παρουσία του κόσμου και το γεμάτο γήπεδο θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Σακούρ Τζούστον, τόνισε: «Είναι πρόκληση για μένα να αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως το Περιστέρι. Ξέρω ότι ο κόσμος έχει προσδοκίες. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να δουλέψουμε ως ομάδα».