Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Νερατζούρι» και με βούλα ο Αλεξίου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέχρι και 1.000.000 ευρώ μπορεί να βάλει ο Ατρόμητος σε περίπτωση που ο 17χρονος Χρήστος Αλεξίου αγωνιστεί στην Α’ ομάδα της Ίντερ.

Radio Taxi Asteras

 

Σε πρώτη φάση τα δύο club οριστικοποίησαν την συμφωνία τους για την μεταγραφή του παίκτη που πήγε δοκιμαστικά πέρσι το καλοκαίρι στους «Νερατζούρι» αντί του ποσού των 80.000 ευρώ και με την προϋπόθεση ότι αν τον αποκτούσαν, όπερ κι εγένετο, θα έδιναν άλλα 250.000 ευρώ. Η δοκιμαστική χρονιά για τον Αλεξίου ήταν πετυχημένη και πλέον είναι οριστικά παίκτης της Ίντερ. Η ιταλική ομάδα είχε  αποφασίσει να αποκτήσει τον Αλεξίου από τα πρώτα βίντεο που τον είχε παρακολουθήσει. Ο «μύθος» αναφέρει ότι τα πρώτα αρχεία WeTransfer στάλθηκαν με αφορμή άλλον παίκτη, όμως ξεχώριζε με την πρώτη ματιά ο αριστερός στόπερ που ήταν νεότερος από τους υπόλοιπους.

Θα κάνει «κλικ»!

Τον πρώτο Γκονζάλες της ιστορίας του πήρε ο Ατρόμητος. Ο 25χρονος Ισπανός Έντερ Γκονζάλες, διακρίνεται για την άριστη τεχνική του κατάρτιση και όσοι τον έχουν δει στις προπονήσεις μιλούν για ένα παίκτη που θα κάνει «κλικ» στον κόσμο της ομάδας. Ο Γκονζάλες αγωνίστηκε πέρσι  στη Σέπσι που κατέκτησε το κύπελλο στη Ρουμανία. Είχε προτάσεις από Κύπρο και Ισραήλ αλλά επέλεξε τον Ατρόμητο για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Αυτό που ήθελε!

Τα χαρακτηριστικά που είχε ζητήσει ο Κρις Κόλμαν, για τη θέση του στόπερ διαθέτει ο 32χρονος Ισπανός Ντάνι Σουάρεθ. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, στις στημένες φάσεις, με καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και με καλή τεχνική κατάρτιση. Το απόκτημα του Ατρόμητου είναι γνωστό στους φιλάθλους από τη διετή παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης (55 αγώνες και 4 γκολ), ενώ πέρσι  έπαιξε στην Αμπχα της Σαουδικής Αραβίας.

Την ευκαιρία τους!

Τη δική τους ευκαιρία έχουν πέντε νεαροί παίκτες του Ατρόμητου από την ομάδα Κ19 οι οποίοι μετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας στο Πήλιο. Πρόκειται για τους Δήμο (τερματοφύλακας), Σταματούλα (στόπερ), Πομώνη (αριστερό μπακ), Μουντέ (μέσος), Δαλαμήτρας (επιθετικός) οι οποίοι θα αξιολογηθούν από το τεχνικό επιτελείο με την προοπτική της πλήρους ένταξης στο ρόστερ της Επαγγελματικής Ομάδας, διαφορετικά όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις θα πάρουν το δρόμο του δανεισμού.

Τέσσερα τεστ!                              

Τέσσερα φιλικά στο Χορστ της Ολλανδίας θα δώσει ο Ατρόμητος μέχρι τις 2 Αυγούστου που θα ολοκληρώσει το Β’ στάδιο της προετοιμασίας του. Στις 24 Ιουλίου θα παίξει με την Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα (Ισραήλ) και δύο μέρες αργότερα με την ολλανδική Φένλο. Στις 30/7 θα ακολουθήσει το φιλικό με την Φίτεσε (Ολλανδία) και την 1η Αυγούστου στο τελευταίο τεστ επί ολλανδικού εδάφους αντίπαλος θα είναι η Αλ-Τααβόν από τη Σαουδική Αραβία.

Κι επί ελληνικού!

Με την επιστροφή στην Ελλάδα ο Ατρόμητος θα δώσει τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Αυγούστου. Και τα τρία μακριά από το Περιστέρι. Στις 7/8 με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, στις 10/8 με την Παναχαϊκή στη Πάτρα και στις 13/8 με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Βήμα στη Γ’!

Δύο νεαροί Περιστεριώτες παίκτες που ξεκίνησαν από τα πολύ μικρά τμήματα του Ατρόμητου και έφθασαν μέχρι την Κ19 θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδες Γ’ Εθνικής. Ο λόγος για τον Νίκο Καρδάμη (γεννηθείς το 2002) ο οποίος έπειτα από την περσινή εξαιρετική του σεζόν στο Χαλάνδρι αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και για τον Ηλία Ανταλή (γεννηθείς το 2004) που υπέγραψε στον «νεοφώτιστο» στην κατηγορία Άρη Πετρούπολης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2022 21:38