Τελευταία ενημέρωση 19:05, 16 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα ματς που είχε τον τίτλο της φιλικής αναμέτρησης, αλλά ο χαρακτήρας του αποδείχθηκε εντελώς διαφορετικός, ο Ατρόμητος  έμεινε χθες  ισόπαλος (2-2) στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό στο πέμπτο  φιλικό στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ιωαννίδης στο 7’ έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Αντούνες, με τον Ατρόμητο να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 9’ με τον Ρομπάιγ να σημαδεύει το δοκάρι μετά την πάσα του Κλωναρίδη.

Η αναμέτρηση «χάλασε» στο 26’ όταν ο διαιτητής Βεργέτης, έδειξε την κόκκινη κάρτα σε Χατζηισαΐα και Ρομαό για αψιμαχία, με αποτέλεσμα το φιλικό να παίρνει μια εντελώς διαφορετική μορφή από αυτή που υπολόγιζαν οι δύο προπονητές.

Η ισοφάριση του σκορ δεν άργησε να έρθει, όταν στο 35’ ο Κλωναρίδης βρήκε τον Οικονομίδη και αυτός με σέντρα ξαναβρήκε τον επιθετικό της ομάδας  μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά ο «Κλώνα» πέτυχε ακόμα ένα γκολ σε αυτή τη σειρά των φιλικών. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος «ξαναχτύπησε», με τον Ρομπάιγ να γίνεται δημιουργός και ο Σουάρεθ εκτελεστής, αφού επίσης με κεφαλιά ο Ισπανός σέντερ μπακ έγραψε το 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να έχει μοτίβο επίσημου ματς, με πολλές σκληρές μονομαχίες και τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 73’ με δυνατό αριστερό σουτ του Μίλο.

Η σύνθεση: Γιαννιώτης, Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Αθανασίου (46’ Ντε Μποκ), Γκονζάλες (66’ Έρλινγκμαρκ), Κούεν (88’ Μουντές), Μουνίθ (36’ Μαυρομμάτης), Κλωναρίδης (78’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (74’ Κωτσόπουλος), Ρομπάιγ (66’ Ροτάριου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κόλμαν:«Έπρεπε να μείνουμε προσηλωμένοι» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας