Τελευταία ενημέρωση 13:11, 20 Απρ 2024

Παντελής προχειρότητα και έλλειψη σεβασμού!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έχει καταντήσει κουραστικό να γράφουμε για την παντελή έλλειψη επικοινωνίας του Άγιου Ιερόθεου με τους φίλους της ομάδας.

Ανεξάρτητες ομάδες έχουν καλύτερη επικοινωνία και δεν είναι υπερβολή. Η νέα διοίκηση υπό τον Βαγγέλη Μαρίνο, αντί να διορθώσει την κατάσταση το πήγε ακόμη παραπέρα. Τις ανακοινώσεις της δεν τις κάνει μέσα από το επίσημο Fb της ομάδας αλλά μέσω μια συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Προσοχή δεν φταίει σε τίποτα η ιστοσελίδα  τη δουλειά της κάνει και πολύ καλά μάλιστα.

Η διοίκηση του Ιερόθεου φταίει που μας έχει μπερδέψει για μια ακόμη φορά γιατί διαβάζουμε ότι εκδίδει δελτία τύπου, μπαίνουμε στην σελίδα της στο Fb και δεν υπάρχει κανένα απολύτως δελτίο τύπου.

Παντελής προχειρότητα δηλαδή και έλλειψη σεβασμού στο κοινό της ομάδας αλλά και εν γένει στα υπόλοιπα μέσα που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την Γ' Εθνική.

Και επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγηθούμε ότι η ιστοσελίδα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της!

Τελικά και είναι κρίμα από αυτή την ομάδα όλα τα έχουμε δει και συνεχώς την ανακαλύπτουμε γιατί πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας εκπλήσσει δυσάρεστα. Μακάρι να μας διαβάσουν κάποιοι και να αποκαταστήσουν αυτή τη γλαφυρότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιούλιος 2022 21:55
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξεκίνημα με Αγγελόπουλο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας