Τελευταία ενημέρωση 08:02, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την πρώτη του μεταγραφική -και μάλιστα αρκετά δυνατή- κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ατρόμητος, καθώς οι πληροφορίες των atromitistas αναφέρουν ότι το αστέρι έχει φέρει στην Αθήνα τον 27χρονο μέσο Αντρέας Κουεν για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Εφόσον ολοκληρωθούν επιτυχώς οι εξετάσεις θα δρομολογηθεί και το τυπικό μέρος.
Ο Αυστριακός άσος έχει πολύ καλό όνομα στη χώρα του με θητεία  σε Στουρμ Γκρατς, Ραπιντ Βιέννης, Ματεσμπουργκ, Βάκερ. Μάλιστα, την τελευταία 3ετια μέτρα 10 γκολ, 25 ασίστ σε 120 συμμετοχές. Ο διεθνής αγωνίζεται στις θέσεις "8", "10", ενώ μπορεί να παίξει και ως πλαγιος μεσοεπιθετικός. Είναι ικανός στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και ανασταλτικά, όπως απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Αξίζει να τονίσουμε ότι δόθηκε μάχη για την απόκτηση του, αφού και το κασέ του ήταν αρκετά υψηλό για τα δεδομένα των περιστεριωτών, κάτι όμως το οποίο ο Γιώργος Σπανός φρόντισε να το καλύψει, ενώ ο Αυστριακός είχε τρεις προτάσεις στα χέρια του από την πατρίδα του. Οπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Αγγελόπουλος θα τελειώσει το deal με τον χαφ που ήταν πρώτος στην λίστα επιλογών του Κρις Κόλμαν για τη θέση του κεντρικού μέσου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ποδαρικό στο παζάρι με Κούεν! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας