Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεωτσάκος:«Κορυφαίος ο ρόλος του Ποικίλου Όρους»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην ημερίδα για το περιβάλλον στη Δυτική Αθήνα έλαβε μέρος ως ομιλητής ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος ο οποίος τόνισε σχετικά τα εξής: «Συζητήσαμε για το περιβάλλον στη δυτική Αθήνα και για το βουνό μας, το ποικίλο όρος & όρος Αιγάλεω.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα από τις ενέργειες μας και πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη
Το περιβάλλον δεν είναι μονόπρακτο και έτσι από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης της περιφέρειας μας βάλαμε τέλος στην αναποτελεσματικότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων με οριστικές λύσεις και όχι στο θάψιμο των σκουπιδιών στη Φυλή.
Πιστεύουμε στην στρατηγική θέση του Ποικίλου και δεν ήταν καθόλου τυχαίο η έμπρακτη πρωτοβουλία μας για την ένταξη και χρηματοδότηση μελέτης για την προστασία, ανάδειξη, αξιοποίηση του.
Ο θετικός ρόλος του ποικίλου για το περιβάλλον της Δυτικής Αθήνας είναι κορυφαίος.
Δενδροφυτεύσεις, αναδασώσεις, συντήρηση της βλάστησης και άρδευση ώστε να δωθεί πνοή και ζωη και να αποδοθεί στους κατοίκους!
Οι ενέργειες του  Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την ένταξη και προτεραιοποίηση για την απομάκρυνση των πυλώνων υπογειοποίηση των καλωδίων είναι αποτελεσματικές και θα λυθούν πληγές δεκαετιών για το αστικό και περιαστικό ιστό της δυτικής Αθήνας.
Είμαστε όλοι εδώ για να το κάνουμε πράξη!».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Ιούνιος 2022 20:06