Τελευταία ενημέρωση 18:22, 19 Απρ 2024

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Ηρακλής Περιστερίου δείχνει οτι αποτελεί μια ομάδα που έχει γυρίσει σελίδα για τα καλά αφού η διοίκηση της ομάδας φέτος δημιούργησε ένα σύνολο που διεκδίκησε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία μέσω των μπαράζ.

 Παρότι δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο, οι βάσεις για ένα καλύτερο αύριο μπήκαν και ήδη ξεκινάει ο σχεδιασμός με τρεις ανανεώσεις από τον περσινό κορμό.

Συγκεκριμένα, ο μέσος Δημήτρης Χαίδας που έπαιξε 27 φορές πετυχαίνοντας και ένα γκολ μετακινήθηκε φέτος στους μπλε από τον Ήφαιστο και έδειξε με την εμπειρία του ότι μπορεί να βοηθήσει.

Κοινή πορεία χάραξε και ο Γιάννης Σφίχτης που ήταν επίσης από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία του Ηρακλή. Σε 31 ματς ο Σφίχτης πήγε εξαιρετικά δικαιώνοντας την διοίκηση για την επιλογή της. 

Όσον αφορά την τρίτη ανανέωση εκείνη ακούει στο όνομα Άρης Σάσσαλος. Ο νεαρός άσος που έχει παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τον Άγιο Ιερόθεο συγκεκριμένα, έδειξε ότι το ταλέντο του αρκεί εφόσον γίνει η απαραίτητη δουλειά για να αποτελέσει λίρα εκατό για τους Περιστεριώτες. 

Ο Ηρακλής με αυτές τις τρεις κινήσεις δείχνει ότι σχεδιάζει λαμπρά το μέλλον έχοντας στόχο τον πρωταθλητισμό και φέτος.

Πηγή:soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συμφωνίες σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας