Τελευταία ενημέρωση 15:46, 19 Απρ 2024

Κόλμαν: «Για μένα είναι σημαντικό να είναι μαχητές οι παίκτες μου»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με το βλέμμα στη νέα χρονιά βρίσκονται όλοι στον Ατρόμητο, με τον Κρις Κόλμαν στις δηλώσεις του  να ξεκαθαρίζει ότι θέλει οι παίκτες του να είναι μαθητές, ενώ πρόσθεσε ότι θα ενισχυθεί το ομαδικό πνεύμα με την συνοχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το ροτέισον που έκανε στο σημερινό παιχνίδι: «Πιστεύω ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια ήταν δύσκολα, ήταν μια σημαντική πρόκληση ειδικά στην ψυχολογία των παικτών. Υπάρχει μια δυσκολία ώστε να κινητοποιήσεις τους παίκτες σου και να αντιδράσουν. Ανταποκριθήκαμε στα παιχνίδια με Βόλο και Ιωνικό όπως και στο αποψινό. Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και αυτό είναι το σημαντικό. Θέλω να πω ένα συγχαρητήρια σε όλους».

 
 


Για το τι υπόσχεται στον κόσμο του Ατρομήτου: «Δεν μ αρέσει να δίνω υποσχέσεις γιατί κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε το ομαδικό πνεύμα και να υπάρχει συνοχή. Φυσικά θα κοιτάξουμε νέους παίκτες που να ταιριάζουν στην νοοτροπία της ομάδας μας. Για μένα είναι σημαντικό να είναι μαχητές οι παίκτες μου. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μάιος 2022 12:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ισοπαλία στο φινάλε της σεζόν »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας