Τελευταία ενημέρωση 04:30, 16 Απρ 2024

«Αλλάζουμε το ποδόσφαιρο γυναικών»!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Δελτίο τύπου για τη μεγάλη επιτυχία της Γυναικείας Ομάδας εξέδωσε ο ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών που έχει ως εξής:

«Έτσι, πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο! Το καλύτερο –μεγαλύτερο δώρο γενεθλίων για τα 99 χρόνια της ομάδας μας, έκαναν τα μαγικά κορίτσια του φούτσαλ. Αήττητες πρωταθλήτριες Ελλάδος 2021 -2022. Νίκησαν 3-2 την ΑΕΚ στο μεγάλο τελικό του ΣΑΒΒΑΤΟΥ 14-05-22. Έχουμε αναφερθεί ξανά στην αξία του ηττημένου αντιπάλου. Όταν όμως γίνεται ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ, κανείς δεν μπορεί να μιλά για αξίες παικτριών. Σε έναν αγώνα γιορτή του ποδοσφαίρου φούτσαλ, όλα τα κορίτσια έκαναν κατάθεση ψυχής. Οι Δύο μεγάλες ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος για τον τίτλο, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Με χαμηλό ηλικιακό ρόστερ και οι δύο ομάδες έδωσαν τέτοιο θέαμα, που σπάνια βλέπεις στα γήπεδα. Το χρονικό μιας μεγάλης νίκης από την ομάδα γυναικών του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ επί της ΑΕΚ. Αν και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές, τελικά κατάφερε να γυρίσει το ματς και να φέρει την κούπα στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος γυναικών φούτσαλ 2021-2022, ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κατέκτησε το έπαθλο «ευγενούς άμιλλας» για το ήθος που επέδειξε όλη τη χρονιά. Πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΡΜΗ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ), που έλαβε το χρυσό παπούτσι, πολυτιμότερη παίκτρια η αρχηγός ΞΑΝΘΗ ΜΙΣΙΡΛΗ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ).

Χιλιάδες μηνύματα έχουμε δεχθεί από το ΣΑΒΒΑΤΟ, με κυρίαρχο, αυτό από τον πρόεδρο της καρδιάς μας ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΑΝΟ, που έσπευσε να ευχαριστήσει τα κορίτσια για την πρώτη κούπα που έφεραν στο σύλλογο και στο Περιστέρι μας. Η δημοτική αρχή και πλήθος γνωστών και αγνώστων οπαδών μας και φίλων μας τίμησαν με ποικίλους τρόπους. Ο πρόεδρος του ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κος ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΤΑΤΑΝΕΣ και ο υπεύθυνος των ακαδημιών κος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΠΙΡΗΣ, ο αντιπρόεδρος κος ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο τεχνικός διευθυντής γυναικών κος ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΟΥΡΑΔΟΣ και πλήθος φίλων του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ έδωσαν με τον τρόπο τους τη στήριξη τους στα κορίτσια μας, που κέρδισαν τις εντυπώσεις και στην κερκίδα».

Η ομάδα των ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΕΡΤΟΥ –ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΑΤΑΝΕ – ΤΑΚΗ ΓΙΑΤΑΓΑΝΝΑΚΗ (ΠΡΟΠ. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ), έδωσε τον αγώνα με τις: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΗ –ΜΑΝΤΛΕΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΑΡΡΑ, ΞΑΝΘΗ ΜΙΣΙΡΛΗ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΡΜΗ, ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ΖΩΗ ΚΩΣΤΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΣΑΝΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΔΕΡΟΥ, ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΛΛΕΛΗ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ και ΕΛΕΝΗ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κος ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΤΑΝΕΣ και σύσσωμη η ομάδα, αφιέρωσαν τη μεγάλη νίκη στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, στο σύλλογο, στην οικογένεια ΣΠΑΝΟΥ και σε όλη την οικογένεια του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στους χορηγούς και ο καθένας ξεχωριστά στα αγαπημένα πρόσωπα που μας στηρίζουν με κάθε κόστος. Πανταχού παρών και ο μικρός ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, που ακολούθησε την ομάδα σε όλους τους αγώνες της.

Τέλος, ο πρόεδρος κος ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΤΑΤΑΝΕΣ δήλωσε: «ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις πρωταθλήτριες Ελλάδος στο φούτσαλ για την κατάθεση ψυχής που έκαναν. Τίτλους μπορεί και θα συνεχίσει να φέρνει αυτή η ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο ΔΣ, στο σύλλογο, όλη την προπονητική ομάδα, όλες τις κοπέλες που αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα και όλους εκείνους που πίστεψαν σε μας. Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πήρε αυτό που έπρεπε εδώ και τόσα χρόνια. Υποσχεθήκαμε ότι θα φέρουμε τον πρώτο τίτλο και το κάναμε.  Όμως όλοι πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον αντίπαλο και την προσπάθεια που κάνει. Ένα μεγάλο μπράβο και στην ΑΕΚ. Μεγάλη ομάδα και μεγάλος ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Κόουτς οι πράξεις και ο αλτρουισμός μας κάνουν καλύτερους  ανθρώπους και όχι οι νίκες. 50 χρόνια στον αθλητισμό μου έδωσες έναν ακόμη λόγο να συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτόν. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες την αξία της ήττας με έναν τρόπο που δεν είχα ξαναζήσει. Άλλωστε, οι άνθρωποι με τις συμπεριφορές τους χτίζουν τα κατορθώματα και κάνουν γνωστά τα ονόματα. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Π.ΕΠ.Σ.Σ. κο ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΥΛΩΝΙΤΗ, την Ε.Π.Ο και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του πρωταθλήματος. ».

Αδέλφια μας από ψηλά μπορείτε να καμαρώνετε για την ομάδα μας. Τάκη ΜΙΧΑΛΕΤΟ σήκωσες την κούπα του πρωταθλητή. Αδέλφια μας αναπαυτείτε ήρεμα, ξέρουμε ότι είστε περήφανοι για εμάς. Σας τιμάμε, δε σας ξεχνάμε. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στην κορφή, το Περιστέρι αγκαλιά του!!!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δοκιμές η ακαδημία του Ατρόμητου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας