Τελευταία ενημέρωση 20:50, 18 Απρ 2024

Δίπλα στο «αύριο» του Ατρόμητου ο Κόλμαν

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν οι παίκτες του τμήματος Κ19 του Ατρόμητου, καθώς η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν και των άμεσων συνεργατών του, Κιτ Σάιμονς και Γιώργου Κορακάκη.

Η συγκυρία θεωρήθηκε ως η πλέον ευνοϊκή, διότι η παρουσία του Γιώργου Κορακάκη που αποτελούσε μέχρι και τον Ιανουάριο τον ιθύνοντα νου των Ακαδημιών βοηθά στη σύνδεση με την επαγγελματική ομάδα ενώ και ο Ουαλός τεχνικός θέλει να σχηματίσει τη δική του άποψη και εικόνα εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας έχει ήδη παρακολουθήσει ο ίδιος από κοντά αναμετρήσεις της Κ19, έχει βρεθεί σε προπονήσεις και έχει παρακολουθήσει και βίντεο των αγώνων ενώ τις τελευταίες μέρες βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση παίκτες των Ακαδημιών που έχουν προωθηθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας να ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί η προπόνηση της πρώτης ομάδας να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει η προπόνηση της Κ19 που θα διεξαχθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα ήταν και ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Κοντοβράκης, μαζί με το επιτελείο του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην εθνική Ρουμανίας Αλιμπέκ και Ροτάριου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας