Τελευταία ενημέρωση 18:44, 19 Απρ 2024

«Τα αδέσποτα είναι ευθύνη όλων μας»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων είναι τεράστιο και η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics στηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια του φιλοζωικού σωματείου Make it Pawsible με έδρα το Περιστέρι.

Τα μέλη της ομάδας μας αποδέχθηκαν με πολλή χαρά την πρόσκληση των εθελοντών του σωματείου και έστειλαν το μήνυμα: «Υιοθετήστε υπεύθυνα. Τα αδέσποτα είναι ευθύνη όλων μας».

Οι παίκτες της ομάδας μας αγκάλιασαν τα κουτάβια του σωματείου και με αυτό τον τρόπο θέλουν να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες μας, σχετικά με τις ανάγκες των αδέσποτων φίλων μας και τη σημασία της υιοθεσίας.

Το φιλοζωικό σωματείο Make it Pawsible

Το φιλοζωικό σωματείο Make it Pawsible συστάθηκε το 2019 από ενεργούς εθελοντές με πολυετή δράση, που θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με κοινό γνώμονα την ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθησία προς όλα τα πλάσματα.

Σκοπός αυτής της ένωσης είναι να ανταπεξέλθει, οργανωμένα και με όποιον τρόπο μπορεί, στη συνεχή και επιτακτική ανάγκη σχετικά με το ζήτημα των αμέτρητων αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.

Η ομάδα μας φροντίζοντας για τη διάσωση, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την εύρεση ενός ζεστού σπιτιού για τους τετράποδους φίλους μας, ελπίζει σε μια ριζική αλλαγή στην υπάρχουσα κατάσταση στη χώρα μας.

Τα μέλη του σωματείου μας είναι μοιρασμένα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και προσπαθούμε να προσφέρουμε βοήθεια και σε αυτές, πέρα από την έδρα μας που είναι ο Δήμος Περιστερίου.

Επιπλέον από το 2013, όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας ως εθελοντές, έχουμε καταφέρει να βοηθήσουμε τριψήφιο αριθμό ζώων, όχι μόνο εντός Αττικής αλλά και στην πολύπαθη επαρχία.

Ακόμα και σήμερα, παρά τη συνεχή ενημέρωση και τη θέσπιση μέτρων ενάντια στις εγκαταλείψεις και την κακοποίηση, αμέτρητα ζώα υποφέρουν σε όλη την Ελλάδα και κάπως έτσι πριν λίγο καιρό κοντά στη Λαμία διασώσαμε τη μαμά Μόλυ με τα κουτάβια της, που ποζάρουν αγκαλιά με τους παίκτες. 

Ενημερώνουμε και προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας, σχετικά με την ευζωία των ζώων.

Στόχος μας είναι ένα ονειρεμένο σπιτικό για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή, που ζει στη μοναξιά και την αβεβαιότητα, μέχρι ν’ αδειάσουν οι δρόμοι και τα κλουβιά και να γεμίσουν οι καναπέδες των σπιτιών μας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην Εθνική Πολωνίας ο Γκιέλο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας