Τελευταία ενημέρωση 12:42, 16 Απρ 2024

Κατσίβελης: «Εξαρτάται απο εμάς»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο Περιστέρι V έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ και έχουν επικεντρωθεί στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (23/1, 20:00, ΕΡΤ 3) με το Λαύριο εκτός έδρας, για την 13η αγωνιστική της Basket League.

Ο Μίλαν Τόμιτς και οι συνεργάτες του δουλεύουν ήδη πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αναλύοντας το παιχνίδι του αντιπάλου στους παίκτες τους.

«Δουλέψαμε πολύ στις δυο εβδομάδες που υπήρχε κενό στο πρωτάθλημα και χαιρόμαστε που η δουλειά μας φάνηκε στο γήπεδο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ» υποστήριξε ο Δημήτρης Κατσίβελης, που έκανε πολύ καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» και συνέχισε: «Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Λαύριο εκτός έδρας, όπου πρέπει να δείξουμε την ίδια ένταση σε άμυνα και επίθεση για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει το Περιστέρι Vitabiotics, προκειμένου να περάσει από το Λαύριο, ο έμπειρος γκαρντ εξήγησε: «Το Λαύριο ειδικά στην έδρα του τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια ιδιαίτερη δυναμική. Παρ’ ολ’ αυτά, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς! Αν δείξουμε την ίδια ενέργεια και την ίδια διάθεση που εμφανίσαμε απέναντι στην ΑΕΚ, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί αμυντικά και επιθετικά και αν το πετύχουμε θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη».

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Χρήστος Σαλούστρος, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού, πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γίνετε πάλι το Περιστέρι που θέλουμε! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας