Τελευταία ενημέρωση 01:37, 19 Απρ 2024
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο νεανικό open τουρνουά του Σκακιστικού Όμιλου Περιστερίου για τους νέους ηλικίας κάτω των 16 ετών!

Το τουρνουά έλαβε χώρα από τις 3 έως τις 7 Απριλίου.Την τελευταία μέρα διεξαγωγής των αγώνων απονεμήθηκαν τα έπαθλα των νικητών. Συγκεκριμένα, 3 κύπελλα για τους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κρασσάς Νικόλαος, τη δεύτερη ο Καλέργης Ιωάννης και την τρίτη η Κρασσά Ευανθία. Επιπλέον, στην κατηγορία των κοριτσιών, το χρυσό μετάλλιο έλαβε η Κατσαρού Μαρία Νικολέτα, το ασημένιο η Ανδρικοπούλου Σοφία και το χάλκινο η Μπουντούρη Μαρία. Σημειώθηκαν επίσηςκαι διακρίσεις στην κατηγορία κάτω των 12 ετών με πρώτο νικητή τον Γκούντουβα Αριστείδη. Στην κατηγορία κάτω των 10 νικητής ήταν ο Γκουρτζής Αναστάσιος και κάτω των 8 ο Λυράκης Γεώργιος. 

Μετά την ολοκλήρωση των απονομών μοιράστηκαν στους μικρούς μας μαθητές κατόπιν κληρώσεως βάσει της γενικής κατάταξης τα εξής δώρα: μία ξύλινη σκακιέρα με ξύλινα πιόνια, μία σπαστή σκακιέρα ταξιδίου και μία πλαστική σκακιέρα βινυλίου και πιόνια με βάρος, μία ευγενική χορηγία στου Σκακιστικού Κέντρου του κ. Νερουλιά, στο Ίλιον.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Μάιος 2015 11:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 7ο Τραντάλειο Σιμουλτανέ από τον ΣΟΠ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας