Τελευταία ενημέρωση 05:40, 24 Απρ 2024

Μανωλόπουλος: «Παίξαμε με ενέργεια»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του αγώνα με την Τσμόκι Μινσκ, ο προπονητής του Περιστερίου Vitabiotics, Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε:

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για μας για την Ευρώπη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έπαιξαν με πολλή ενέργεια, πολλή ένταση, παρόλο που δύο ημέρες νωρίτερα παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν είχαμε χρόνο για ξεκούραση και προετοιμασία. Και αυτό την κάνει και δύσκολη και σημαντική αυτή τη νίκη».

Και συμπλήρωσε: «Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αμυντικά, αλλά και στην επίθεση πήγαμε την μπάλα εκεί που θέλαμε. Όμως δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα. Ειδικά το πώς τελείωσε το παιχνίδι. Θέλουμε πολύ δουλειά εκεί...».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Τσμόκι Μινσκ Ρόστισλαβ Βέργκουν ανέφερε: «Κοιτάζοντας την στατιστική, έχω να πω ότι 17 λάθη είναι πραγματικά πάρα πολλά. Ιδιαίτερα όταν παίζεις εκτός έδρας απέναντι σε μία ομάδα η οποία απέδωσε ποιοτικό μπάσκετ. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια που καταβάλαμε. Δυστυχώς, όμως, δεν είχαμε απόψε κάποιους σημαντικούς παίκτες. Όταν έχεις τόσο σημαντικές απουσίες, όταν υφίστασαι σερί 17-2, είναι πολύ αφελές να πιστεύεις ότι έχεις πιθανότητες να κερδίσεις εκτός έδρας».

Και κατέληξε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, εμείς πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε για τους δύο εντός έδρας αγώνες και να βελτιωθούμε ποιοτικά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θα τιμήσει την ομάδα του '71! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας