Τελευταία ενημέρωση 01:29, 18 Απρ 2024

Μανωλόπουλος: «Σημαντική νίκη για πολλούς λόγους»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Ηρακλή, ο προπονητής του Περιστερίου Vitabiotics Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και για πολλούς λόγους. Οι βασικότεροι λόγοι ήταν ότι πρώτον, εμείς προερχόμαστε από ένα άσχημο ξεκίνημα, δεν καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του BCL στην Ευρώπη, το οποίο μας στοίχισε πάρα πολύ. Υπάρχουν, βέβαια, λόγοι γι’ αυτό. Δεν ήμασταν έτοιμοι.

Παίξαμε πρώτη αγωνιστική με τον Προμηθέα στο γήπεδό μας, χάσαμε στο τέλος. Οπότε υπήρχε ένα ψυχολογικό θέμα, επειδή χάσαμε και τα δύο παιχνίδια στο τέλος, αν θα καταφέρουμε να κρατηθούμε στο παιχνίδι, να αντιδράσουμε και να έχουμε καθαρό μυαλό. Και θεωρώ σε μεγάλο βαθμό, όχι τέλειο, το καταφέραμε».

Και πρόσθεσε:

«Ο δεύτερος πάρα πολύ σημαντικός λόγος που αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική, είναι ότι ο Ηρακλής διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα, μία πολύ δυνατή ομάδα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει κάνει πολύ καλή επιλογή και πολύ καλή δουλειά και λίγες ομάδες θα περάσουν από εδώ. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα και δεν θεωρώ ότι θα περάσουν πολλές ομάδες. Γι’ αυτούς τους δυο λόγους θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η νίκη μας».

Στη συνέχεια συνεχάρη παίκτες και συνεργάτες λέγοντας:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, στους παίκτες μου, στους συνεργάτες μου, αλλά τελειώνει εδώ. Έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη με ένα πάρα πολύ μακρινό ταξίδι, πάμε στο Μινσκ. Ας χαρούμε σήμερα, αλλά αύριο το πρωί πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι και πώς θα ετοιμαστούμε ψυχολογικά και σωματικά για το παιχνίδι της Τετάρτης. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή, ήταν πολύ σημαντικό ότι παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, είναι πολύ ευχάριστο αυτό, να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα, γιατί έχουμε να το ζήσουμε πολύ καιρό».

Όσο για την ευρωπαϊκή προσπάθεια, παρατήρησε: «Από τη στιγμή που συμμετέχουμε, μας ενδιαφέρει πολύ και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ένα νέο ταξίδι (στην Ευρώπη) ξεκινάει! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας