Τελευταία ενημέρωση 12:22, 16 Απρ 2024

Με νίκες στο FIBA Europe Cup το ίδιο θα χαρούμε!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ακόμη και αν η ομάδα δεν συνέχιζε το ευρωπαϊκό της ταξίδι, πάλι ο παρονομαστής θα ήταν ο ίδιος. Γιατί προέχει η διάκριση στο πρωτάθλημα που θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι.

Ο αποκλεισμός από τους ομίλους του BCL δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την επηρεάσει γιατί μια νέα ομάδα όταν χτίζεται δεν γίνεται να το πετύχεις από τη μια μέρα στην άλλη, ακόμη και όταν παίζεις μέσα στην έδρα σου.

Στο κάτω της γραφής ο 6ος-7ος της Ελλάδας έπαιζε με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, τα μεγέθη δεν είναι τόσο μεγάλα που να θεωρείται δεδομένη η νίκη του 6ου-7ου της Ελλάδας. Πάνω στο παρκέ αποτυπώθηκε η αλήθεια, αν κάποια ομάδα άξιζε περισσότερο τη νίκη αυτή ήταν η Κλουζ.

Αν κέρδισε ο ΓΣΠ θα ήταν λόγω έδρας και η εμπειρία των παικτών του και της προσωπικότητας τους. Η έδρα βοήθησε αλλά η εμπειρία και η προσωπικότητα των παικτών δεν έκανε τη διαφορά. Αντίθετα τους είχε η Κλουζ.

Σε κάθε περίπτωση το Περιστέρι συνεχίζει σε ένα κατώτερο θεσμό στο FIBA Europe Cup. Κάτι σαν το europa conference league που έπαιξαν φέτος τρεις από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα οι δύο από τις τρεις αποκλείστηκαν και έμειναν μόνο ο ΠΑΟΚ. Μπορεί σε αυτό το θεσμό λοιπόν το Περιστέρι να τα πάει καλύτερα και να προχωρήσει. Εμείς με  νίκες του  ΓΣΠ στο FIBA Europe Cup το ίδιο θα χαρούμε μπορεί και περισσότερο!

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μανωλόπουλος: «Είμαστε απογοητευμένοι» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας