Τελευταία ενημέρωση 23:16, 19 Απρ 2024

«Ο ένδοξος Φειδιππίδης θα έχει ένα ατρόμητο αστέρι να τον οδηγεί»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μια ακόμη συνεργασία το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου συνεχίζει να εξαπλώνεται και να αποτελεί πλέον την «ομπρέλα» περισσότερων από 30 συλλόγων σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Αυτή τη φορά ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον ΑΟ Σταμάτας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:«Με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ένταξη του Αθλητικού Ομίλου Σταμάτας Δίκτυο Σχολών «Soccer Schools» στο πλαίσιο της διεύρυνσης των Ακαδημιών μας.

Έπειτα από επαφές που σημειώθηκαν ανάμεσα στον Υπεύθυνο του «Atromitos Soccer Schools», Απόστολο Αποστόλου με τον πρόεδρο της ομάδας, Κοσμά Πέππα, επιτεύχθηκε η συμφωνία με τον Ατρόμητο να δυναμώνει και στην Αττική.

Με αφορμή το ξεκίνημα της κοινής πορείας των δύο πλευρών, ο πρόεδρος του Ομίλου Σταμάτας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ένα αστέρι θα συντροφεύει για τα επόμενα χρόνια την φανέλα μας και γενικότερα την ευρύτερη περιοχή της Σταμάτας. Με γνώμονα την εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς και την σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών μας ,η ομάδα μας εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Σταμάτας είναι αδιαμφισβήτητα μία ναυαρχίδα για τον αθλητισμό του Δήμου Διονύσου και αποτελεί ιστορικά έναν από τους πρώτους αθλητικούς συλλόγους που ιδρύθηκαν στην περιοχή μας.

Η συνεργασία με το δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς ένας μεγάλος στόχος και ένα όνειρο ετών αρχίζει να παίρνει “σάρκα και οστά”. Η εξέλιξη των τμημάτων υποδομής θα συνεχίσει την ένδοξη ιστορία μας και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νεότερους αθλητές ,δίνοντας μία συνέχεια στο όραμα των ιδρυτών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον οργανισμό ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής και δεσμευόμαστε απέναντι στο φίλαθλο κοινό της Στάματας και του Δήμου Διονύσου ότι το DNA του συλλόγου δεν θα αλλοιωθεί παρά μόνο θα εξελιχθεί στο μέγιστο.

Στο σήμα του συλλόγου μας,ο ένδοξος δρομέας Φειδιππίδης θα έχει πλέον ένα ατρόμητο αστέρι να τον οδηγεί και θα φωνάζει περίτρανα “Νενικήκαμεν"».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Αύγουστος 2021 21:16
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας