Τελευταία ενημέρωση 16:36, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τον απολογισμό της χρονιάς, μιας απόλυτα πετυχημένης χρονιάς, έκανε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Άμιλλάς Βαγγέλης Μακρής.

Σε μήνυμα του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο ταλαντούχος προπονητής εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος, ευχαριστεί τους παίκτες και δεν διστάζει να πει τη λέξη «συγνώμη» για όσους ενδεχομένως αδίκησε αλλά με μοναδικό γνώμονα το συμφέρουν της ομάδας.

Χαρακτηριστικα είπε τα εξής: «Φτάσαμε στο τέλος αλλης μιας χρονιάς ... της πρώτης μας (ως παρεα) στην Β ΕΣΚΑ και τερματιζοντας στην 7η θεση του πρωταθληματος!!

Μιας θέσης που μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. .. γλυκιά γιατί ως νεοφώτιστη ομαδα έχοντας στόχο την παραμονή τα καταφέραμε (εύκολα αν δεν έπεφταν τοσες ομαδες απο τη Γ εθνικη)... και πικρή γιατί  στην πορεία της χρονιάς παρα τους πολλούς τραυματισμους, τις τιμωριες και διάφορους άλλους παράγοντες ειμασταν κοντά στο να μπούμε στα πλει οφ αν δεν ειχαμε αυτοκαταστροφικες τάσεις στην εδρα μας με ομαδες που επεσαν....

Δείξαμε ποίοι ειμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε αν ειμαστε υγιείς!!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε ολα τα παιδιά της ομαδας για την προσπάθεια και την στήριξη τους!!! Και μια συγνώμη σε όσους αδίκησα (γιατι σίγουρα το εκανα) αλλα παντα ειχα στο μυαλό μου το καλο της ομαδας.....
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικα και οι υπόλοιπες ανακοινώσεις .... στο παρκε!!»

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μάιος 2015 22:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κοιτάζεi το αύριο η Άμιλλα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας