Τελευταία ενημέρωση 00:43, 24 Απρ 2024

Σιαβάλας:«Έζησα αξέχαστες στιγμές στον Ατρόμητο»

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Τυχερός που έχει πρόεδρο τον Σπανό»

Ο Κώστας Σιαβάλας είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία του Ατρόμητου με 150 συμμετοχές (157 είχε ο Γιώργος Βαρλάμος και 153 ο Στέλιος Κωνσταντινίδης). Έπαιξε 7 χρόνια και ο τίτλος «αίλουρος« του ταριάζει γάνρι προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες.  Αν και δεν είχε πλούσια σωματικά προσόντα, έκανε απίθανες επεμβάσεις χάρη στην ελαστικότητα που διέθετε. Ξεκίνησε από την Ελασόνα, μετά στη Λάρισα και  κατόπιν ήρθε στον γειτονικό Ολυμπιακό Λιοσίων.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΡΙΔΗ

Έκανε μια σούπερ πετυχημένη παρουσία στην Β’ Εθνική και επόμενος σταθμός του ήταν ο Ατρόμητος. Ο κόσμος τον αγάπησε σε μεγάλο βαθμό σαν να ήταν γηγενής περιστεριώτης αλλά και αυτός όπως μου είπε αγάπησε τον κόσμο και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα. Μάλιστα όταν υπήρχαν προβλήματα έπαιξε μέχρι και σέντερ φορ. Ο Κώστας Σιαβάλας έχοντας λοιπόν ωραίες αναμνήσεις μου είπε: «Στον Ατρόμητο έζησα αξέχαστες στιγμές. Μπορεί να ήταν δύσκολες εποχές αλλά υπήρχε μια ζεστή ατμόσφαιρα και αγάπη μεταξύ των παικτών. Με αγάπησε ο κόσμος και τον αγάπησα κι εγώ. Τι να πρωτοθυμηθώ από τον  Ατρόμητο. Δεν θα ξεχάσω το ματς στο Λουτράκι, φάγαμε πολύ ξύλο γιατί οι αντίπαλοι μας έπαιζαν για την Κόρινθο. Υπήρχαν πολλοί αξιόλογοι παράγοντες όπως οι Γλυκός, Καραγεωργάκης, Α.Ξυπνητός, Μπουφούνος, Πανουτσόπουλος, Κασπίρης που ανεβήκαμε στην Α’ Εθνική. Από τους συμπαίκτες μου δύσκολα να ξεχωρίσω κάποιους όλοι τους ήταν σπουδαίοι θα κάνω μια ειδική μνεία στον Κότσαλο, στον Ηλιόπουλο, στον Ρυμική, στον Τάμπραντζη, στον Κώστα και Σταύρο Μισαηλίδη. Για τον σημερινό Ατρόμητο χαίρομαι ιδιαίτερα για τη πρόοδο του είναι τυχερός που έχει πρόεδρο τον Γιώργο Σπανό ένα σημαντικό παράγοντα που ξέρει πολύ μπάλα και αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα».

Ο Κώστας Σιαβάλας είναι πια συνταξιούχος, μένει στον Πλαταμώνα Πιερίας, έχει δύο κόρες από τις οποίες απέκτησε εγγονάκια και απολαμβάνει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας