Τελευταία ενημέρωση 17:45, 19 Απρ 2024

Παλαίμαχοι Ατρόμητου:Ομόφωνη απόφαση μας για «Άγγελος Ράμφος»

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το θέμα της ονοματοδοσίας του γηπέδου Περιστερίου επαναφέρουν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές  μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσαν την περασμένη εβδομάδα.

Σε επιστολή που απευθύνεται στον Δήμο Περιστερίου, υπόψη του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη  Λώλο και υπογράφουν ο πρόεδρος Σταύρος Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Γραμματέας Καίσαρας Τσιριμιάγκος και ο Ταμίας Γιώργος Κωνσταντινίδης αναφέρουν τα εξής:

 Μετά τις δύο ανεκτέλεστες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για το χρονίζον από τον Ιούνιο του 2016, θέμα της ονοματοδοσίας  του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου έχουμε να σας πληροφορήσουμε τα παρακάτω:

Ο Σύλλογος των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου συγκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του την 9η Σεπτεμβρίου 2020, στο γραφείο του συλλόγου μας προκειμένου να εξετάσει σε όλες τις διαστάσεις και παραμέτρους στο θέμα της ονοματοδοσίας  που σημειωτέον βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα και να διαμορφώσει την τελική πλέον πρόταση εισήγηση της προς το Δημοτικό Συμβούλιο που θα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία και θα είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα καθολικά αναγνωριζόμενα περιστεριώτικα αθλητικά μας πρότυπα.

Τελικά, οριστική αμετάκλητη και ομόφωνη πρόταση μας είναι όπως: Το δημοτικό στάδιο Περιστερίου  φέρει την ονομασία «ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΜΦΟΣ».

Η ανωτέρω ονοματοδοσία έχει τριπλή στόχευση.

-- Αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής έστω και καθυστερημένα στη μνήμη του Άγγελου.

-- Συνδέεται με το τοπικό στοιχείο της κοινωνίας μας και ικανοποιεί την αναγκαιότητα εξασφάλιση της διαχρονικότητας της πιο εξέχουσας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας που ανέδειξε η πόλη μας.

-- Αποτελεί στο διηνεκές ένα θετικό πρότυπο που θα δίνει μια εμπνευστική δύναμη στους νέους της πόλης μας συνολικά και ειδικότερα σε όσους έχουν όραμα, βλέψεις και στόχους υψηλούς στο χώρο του αθλητισμού αλλά και γενικότερα.

Σε ότι αφορά την ονοματοδοσία των θυρών του γηπέδου με τα ονόματα των μεγάλων ποδοσφαιριστών, εμβληματικών μορφών εγγεγραμμένων στο μητρώο του Ατρόμητου μας, που άφησαν το στίγμα τους και το ανεξίτηλο αποτύπωμα τους διαχρονικά στην ομάδα μας, επιφυλλασόμεθα να επανέλθουμε σε χρόνο που θα συμπίπτει με την πραγματοποίηση της απόφασης σας. Με την πεποίθηση ότι η ανωτέρα πρόταση μας θα ενεργοποιήσει  τα περιστεριώτικα αντανακλαστικά της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και που θα τύχει μιας θετικής εκ μέρους σας ανταπόκρισης και το σημαντικότερο όλων θα έχετε άμεσα μια ενεργητική στάση και υλοποιητική βούληση απέναντι σε αυτή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά εκ των προτέρων.

ΥΓ: Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση συμμετείχε πολυπληθή αντιπροσωπεία του συλλόγου φιλάθλων Fentagin όπου αφενός υπερθεμάτησαν στην ονοματοδοσία του γηπέδου και αφετέρου παρουσίασαν συνοπτικά τις θέσεις και απόψεις του αναφορικά με τα θέματα που αφορούν κυρίως τον Ερασιτέχνη σύλλογο και ταλανίζουν επί χρόνια τον σύλλογο, τον Ατρόμητο συνολικά. Στην συνάντηση αυτή συμφωνήθηκε επιβεβλημένα άλλωστε να υπάρχει μια σύμπλευση όπου κρίνεται αναγκαίο, μέσα από μια ακολουθητέα διαδικασία παραστάσεων, παρεμβάσεων και αγωνιστική δράση για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Ατρόμητου στο σύνολο του και την επίτευξη των τεθέντων κάθε φορά στόχων.»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 20:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Σε ένα χρόνο πήρα όσα 8 χρόνια στον Ατρόμητο» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας