Τελευταία ενημέρωση 06:18, 20 Απρ 2024

Ξυπνητός:«Το μοντέλο θα αναβιώσει»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιδιαίτερα αισιόξοδος για το μέλλον του ΓΣΠ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΣΚΑ είναι ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας Ιωσήφ Ξυπνητός.

«Η ομάδα αναγεννάται από τις στάχτες της, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουν να την δουν οι φίλαθλοι. Με ομοψυχία και ένωση των δυνάμεων πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα είναι θετικότερο σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο Ιωσήφ Ξυπνητός στο peristerisports και συμπλήρωσε:

«Το μοντέλο που εμείς θέλουμε και θα εφαρμόσουμε είναι ανάπτυξη με ιδίες δυνάμεις. Να λειτουργεί ο σύλλογος πάνω από πρόσωπα, με σύγχρονες δομές και με διαφάνεια. Με μεθοδική και οργανωμένη δουλειά. Το μοντέλο που μας είχε συνηθίσει ο σύλλογος θα αναβιώσει και θα έχουμε παραγωγή αθλητών που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα».

Και ο Ιωσήφ Ξυπνητός κατέληξε:«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοικούσα επιτροπή του Ανδρικού για την επιτυχία και εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να πανηγυρίζουμε την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 κατηγορία».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Απρίλιος 2015 16:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παπαμάρκος:«Ολοκληρωτική εμφάνιση» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας