Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτοι σε όλη την Αθήνα οι Έφηβοι του ΓΣΠ!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αήττητη πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ αναδείχθηκε η ομάδα των Εφήβων του Περιστερίου, επικρατώντας με 56-46 του Παναθηναϊκού. Με τη νίκη αυτή κέρδισε τη σειρά των τελικών με 3-0 νίκες και ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στις αρχές Αυγούστου στο Μαρούσι, με στόχο να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της αήττητη, συγκεκριμένα με 24 νίκες και καμμία ήττα! Ένα ασύλληπτο ρεκόρ που φανερώνει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα από τον προπονητή, αλλά και όλο τον οργανισμό του ΓΣΠ.

Μετά το ισορροπημένο πρώτο 10λεπτο (10-10) οι «κυανοκίτρινοι» είχαν τον έλεγχο με «βραχεία κεφαλή» στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (27-26).

Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Κώστα Παπαμάρκου με πιεστική άμυνα και έλεγχο του ρυθμού μπόρεσαν να πάρουν ένα προβάδισμα (42-35 στο 30’) που το διατήρησαν ως το τέλος, καθώς δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο τους, παρά τις προσπάθειες των «πρασίνων», που έδωσαν στο παιχνίδι την ένταση που αρμόζει σε έναν τελικό.

Με το σφύριγμα της λήξης όλα τα μέλη της ομάδας πανηγύρισαν την επιτυχία που αντανακλά στην φιλοσοφία όλου του οργανισμού του ΓΣΠ και αποτελεί αποτελεί επιβράβευση για τον τρόπο που δουλεύει ο σύλλογος στα τμήματα υποδομής.

Τα δεκάλεπτα: 10-10, 27-26, 42-35, 56-46.

Η σύνθεση του Περιστερίου:

Διαμάντης 5, Σκόρδος 10, Παπαδημητρίου 12(1 τριπ.), Βησσαρίου 8 (1 τριπ.), Πατρινός, Πολύζος, Τόλα 11, Καλιανιώτης 4, Καραμανλής 2, Ευσταθιάδης 4, Νάνος, Κακαβούλας.