Τελευταία ενημέρωση 08:26, 24 Απρ 2024

Τριπλό «χτύπημα» με Αγραβάνη- Ευθυμιάδη- Καραγρηγορίου!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολύ δυνατό Γυναικείο «χτίζει για τη νέα περίοδο ο Γυμναστικός Σύλλογος Πετρούπολης καθώς έχει ήδη ανακοινώσει τις τρεις πρώτες προσθήκες που είναι οι Φένια Αγραβάνη, η Κέλλυ Ευθυμιάδη και η Φωτεινή Καραγρηγορίου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Φένια Αγραβάνη.

Καλωσορίζουμε την Φένια στην οικογένεια του Γ.Σ. Πετρούπολης η οποία αγωνίζεται ως κεντρική (ύψος 182cm, 66 kg, Ημ.Γεν. 19.02.1993) προέρχεται από αθλητική οικογένεια (καθώς και τα δύο αδέρφια της παίζουν επαγγελματικά μπάσκετ) ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν επίσης στο πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας με την ομάδα των Αμαζόνων.

Της ευχόμαστε να έχει μια υγιή αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες για την ίδια όσο και για την ομάδα μας !!!

Προηγούμενες ομάδες :
2017-2019 Αμαζόνες Ν.Ε.
2016-2017 ΑΕ Μαγκουφάνας
2015-2016 ΖΑΟΝ
2009-2015 ΑΕ Μαγκουφάνας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Δ.Σ του Γ.Σ. Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για την περίοδο 2019-2020 με την αθλήτρια Κέλλυ Ευθυμιάδη.

 

Καλωσορίζουμε την Κέλλυ στην οικογένεια του Γ.Σ. Πετρούπολης η οποία αγωνίζεται ως ακραία, προέρχεται από το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 - Volley League Γυναικών. Της ευχόμαστε να έχει μια υγιή αγωνιστική περίοδο με επιτυχίες τόσο προσωπικές όσο και με την ομάδα μας !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Το Δ.Σ του Γ.Σ. Πετρούπολης ανακοινώνει επίσης την έναρξη της συνεργασίας του για την περίοδο 2019-2020 με την αθλήτρια Φωτεινή Καραγρηγορίου.

Καλωσορίζουμε για άλλη μία φορά την Φωτεινή στην οικογένεια του Γ.Σ. Πετρούπολης η οποία έχει προηγούμενη θητεία στο σύλλογο μας και αγωνίζεται στη θέση του Libero, (προηγούμενη ομάδα με την οποία αγωνιζόταν ήταν ο Φοίβος Μελισσίων)

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία για την νέα αγωνιστική περίοδο !!!

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας