Τελευταία ενημέρωση 23:23, 19 Απρ 2024

Μα καλά ποιόν δουλεύει ο Αναστασίου;

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Mα καλά που ζει ο Γιάννης Αναστασίου για να μας λέει ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν όσον αφορά τη μάχη του πρωταθλήματος;

Μα καλά δεν ξέρει ότι η ομάδα του δεν έχει πιθανότητα ούτε μια στις εκατό για να πάρει τον τίτλο και έρχεται μια μέρα πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο για να μας πει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει; Μας δουλεύει; Ο ίδιος και η ομάδα του δεν έχουν στιλητεύσει όσα γίνονται; Ακόμη και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν παραδέχθηκε πριν από λίγες μέρες ότι έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα δεν έχει η ομάδα του πιθανότητα καμία; Ο Αναστασίου γιατί λοιπόν μας δουλεύει «ψιλό γαζί»;  Δηλαδή αν κερδίσει στο Περιστέρι θα πάρει πρωτάθλημα; Δείτε τι είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη μάχη του τίτλου:

«Πάντα όταν κερδίζεις είναι σημαντικό για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι ξέρουμε τις δυνατότητες μας, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, η ομάδα δείχνει μεγαλύτερη ωριμότητα στο παιχνίδι της, διαχειριζόμαστε τους αγώνες καλύτερα και συνεχίζουμε με βάση αυτό. Μένουν ακόμα επτά παιχνίδια και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Για το ματς απέναντι στον Ατρόμητο:

«Είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη. Το γεγονός ότι είναι αήττητη εντός έδρας και έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη. Για εμάς θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού και η αποτελεσματικότητα στις προσωπικές μονομαχίες».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 17:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και ο Δημούτσος στη λίστα του Μαρκαριάν »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας