Τελευταία ενημέρωση 01:57, 18 Απρ 2024

«Ασημένιος» Παναγόπουλος στο Πανελλήνιο Ανώμαλου δρόμου!

Κατηγορία Θέρσιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μεγάλη διάκριση για τον νεαρό αθλητή του Θέρσιππου Περιστερίου Γιώργο Παναγόπουλο που άφησε το στίγμα του στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος!

Σε ένα πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα χιονισμένο τοπίο στην Πηγή Τρικάλων, έγινε σήμερα (Κυριακή 24 Φεβ 19) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικής ομάδας αθλητών του Θέρσιππου.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, η αποστολή της ομάδας  στέφτηκε από επιτυχία, με τον Γιώργο Παναγόπουλο να κατακτά την δεύτερη (2η) θέση στο αγώνισμα των 4.000μ. της κατηγορίας παίδων με επίδοση 12:36.97, γράφοντας το όνομά του στη λίστα των Πανελληνιονικών της Ομάδας του Περιστερίου.

Ο αγώνας του Γιώργου Παναγόπουλου παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τον αθλητή  να παλεύει μέχρι τα τελευταία μέτρα της διαδρομής, για την επικράτηση και την κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο των νικητών.

Στον ίδιο αγώνα έλαβε μέρος και ο Κώστας Κόπελας, ο οποίος τερμάτισε στην 27η θέση με χρόνο 13:27.18, ανάμεσα σε 115 αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει θερμά τους αθλητές   και τους εύχεται πολλές ακόμα επιτυχίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πολύπλευρη δράση ο Θέρσιππος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας