Τελευταία ενημέρωση 00:51, 19 Απρ 2024

Να δούμε το μέλλον γιατί «κατεβαίνει» ο Πανιώνιος

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πιο αγαπημένη ομάδα της πόλης μας στο χώρο του μπάσκετ μπορεί φέτος να μην κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α2 ίσως γιατί οι ιθύνοντες του χώρου να μη την άφηναν ακόμη και αν το άξιζε  (άλλες ομάδες φάνηκε ότι είχαν προτεραιότητα) όμως αυτό που πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής είναι να θέσει τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

 Το peristerisports έγραψε με αφορμή την ήττα στο Χολαργό ότι από την στιγμή που στέρεψαν οι ελπίδες για την άνοδο στέρεψε και το κίνητρο των παικτών. Αυτή η εντύπωση μας δόθηκε και μακάρι να κάνουμε λάθος.

Η φανέλα του ΓΣΠ είναι πολύ βαριά για όσους αθλητές την φορούν και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουν το μάξιμουμ για να την τιμούν. Ποια Κύμη και ποιος Φάρος Κερατσινίου μπορούν να συγκριθούν με τον ΓΣΠ έστω και  αν πρόσκαιρα  από τη νέα χρονιά θα παίζουν μια κατηγορία παραπάνω.

Ο ΓΣΠ έχει την υποχρέωση να παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, το ίδιο πρέπει να κάνει κόντρα σε αυτή την ασήμαντη για εμάς ομάδα που λέγεται Κύμη. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι όμως όλοι μαζί παίκτες, τεχνική ηγεσία να κοιτάξουν τη νέα χρονιά.

Να μπουν από τώρα οι βάσεις για την άνοδο που πρέπει να γίνει αυτοσκοπός και μονόδρομος. Και επιπλέον γιατί η νέα χρονιά δεν θα είναι εύκολη. Πολύ πιθανόν είναι να βρεθεί στο δρόμο μας ο Πανιώνιος που όπως και ο ΓΣΠ πριν από δύο χρόνια θα κάνει ελεύθερη πτώση από την Α1 στην Β’ Εθνική. Να ετοιμαστούμε  λοιπόν κατάλληλα και γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Να συμπέσουμε δηλαδή με τον Πανιώνιο γεγονός που από μόνο του θα δώσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο νέο πρωτάθλημα. Και με Πανιώνιος πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 13:28
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Οι απαιτήσεις της φανέλας είναι τεράστιες» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας