Τελευταία ενημέρωση 20:02, 19 Απρ 2024

Πλήρωσαν τα λάθη τους οι Νέοι του Ηρακλή!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έλλειψη συγκέντρωσης , πολλά λάθη , εκνευρισμός και ατυχία η εικόνα του σημερινού παιχνιδιού για την ομάδα των Νέων του Ηρακλή.

Αντίθετα  η ομάδα των νέων του Ηφαίστου ήταν σοβαρή , συγκεντρωμένη και με αρκετή τύχη κατάφερε να κερδίσει του τρεις βαθμούς της νίκης  (2-1.

Σε ένα παιχνίδι με πολλά φάουλ , κίτρινες κάρτες και εκνευρισμό που μεγάλη ευθύνη για αυτό φέρει ο διαιτητής του αγώνα με τα λανθασμένα σφυρίγματα του ο Ήρακλης είχε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όμως ο Ήφαιστος ήταν αυτός που το κατάφερε μετά από μια ανυποψίαστη φάση όπου η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα και με απλό πλασέ ο επιθετικός του Ηφαίστου έστειλε την μπάκα στην εστία του Ηρακλή .
Το γκολ που άνοιξε το σκορ ήταν και αυτό που έφερε την ομάδα του Ηρακλή σε θέση αντίδρασης που με μια τριάδα χαμένων ευκαιριών σε ένα πεντάλεπτο κατάφερε με πίεση στην αμυντική γραμμή του Ηφαίστου να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με ωραίο ψιλοκρεμαστό πλασάρισμα από τον επιθετικό του Ηρακλή .
Προς το τέλος του Α ημιχρόνου και πάλι σε μια σειρά λαθών των παιχτών του Ηρακλή η μπάλα ψηλά άσταθης απόκρουση του τέρματος και πολύ εύκολα το δεύτερο γκολ για τον Ηφαιστο που πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2 - 1 .

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο , αντίδραση κι πίεση από τον Ηρακλή και κερδισμένο πέναλτι που δεν κατάφερε ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή σε δυο χρόνους να ισοφαρίσει σε 2 - 2 .

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΣ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Άγιου Ιερόθεου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας