Τελευταία ενημέρωση 11:43, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ξέφρενη πορεία του θέλει να συνεχίσει αύριο ο ΓΣΠ ο οποίος στις 5 το απόγευμα θα υποδεχθεί τον Πανερυθραίκό στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος» σε ένα κομβικό για την συνέχεια παιχνίδι πρωταθλήματος.

 Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μετράνε έξι νίκες στα ισάριθμα τελευταία τους παιχνίδια και φυσικά ο μοναδικός τους στόχος είναι να κάνουν το εφτά στα εφτά προκειμένου να παραμείνουν στο κυνήγι της Κύμης και του Φάρου Κερατσινίου. Οι παίκτες όπως έδειξαν στο ματς της περασμένης Τετάρτης με τον Δούκα για το κύπελλο ΕΣΚΑ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και με την συμπαράσταση των φιλάθλων που θα δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος τόνισε σε δηλώσεις του τα εξής: «Έχουμε δουλέψει πολύ καλά, ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα αναμετρηθούν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αν νικήσουμε τον Πανερυθραϊκό, θα αποκτήσουμε σοβαρό προβάδισμα για την τρίτη θέση.

Σημασία όμως για μας δεν έχει τόσο, αυτή τη στιγμή, η βαθμολογία αλλά να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Θέλουμε από τον κόσμο του Περιστερίου να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη, αφού η παρουσία του κάνει πάντα τη διαφορά. Οι εμπειρότεροι έχουμε την ικανότητα να κοντρολάρουμε τον ενθουσιασμό των νεότερων παιδιών αν χρειαστεί. Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και το Περιστέρι οφείλει βλέπει το κάθε ματς σαν τελικό».  

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 21:01
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Tα γενέθλια του Νίκου Τσαγκόπουλου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας