Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προπονήσεις μέχρι τις 21 Ιουλίου!

Κατηγορία ΟΦΚΑ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκινούν σήμερα 19 Ιουνίου οι προπονήσεις του καλοκαιρινού τμήματος του Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου οι οποίες θα συνεχιστούν έως και τις 21 Ιουλίου!!!
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινά και ώρα 18:30-19:30 για τους πολύ μικρούς αθλητές/τριες (έτος γέννησης 2012-2013) ενώ 19:30-20:30 θα προπονούνται οι υπόλοιπες ηλικίες!!!

Εξάλλου σε ανακοίνωση του ο ΟΦΚΑ ευχαριστεί θερμά τον Πανελευσινιακό: «Για την πρόσκλησή του να συμμετέχουμε μαζί τους στον τελευταίο τους αγώνα για τις μικρές ηλικίες!!! Πάντα έχουν μία εξαιρετική οργάνωση στην διεξαγωγή των αγώνων τους που μας κάνει πάντα ανυπόμονους να συμμετέχουμε στις διοργανώσεις τους!!
Συγχαρητήρια τόσο στους μικρούς μας αθλητές που συμμετείχαν όσο και στους γονείς τους που τους συνοδεύουν πάντα με ενθουσιασμό & χαμόγελα και έτσι δημιουργούν αθλητές με ακέραιο χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση!!!
Η πιο συγκινητική στιγμή του περασμένου Σαββάτου ήταν η αναφορά στο όνομα της δικής μας κας Ματάκη Χριστίνας για την προσφορά της επί πολλά έτη στον χώρο του Κλασσικού Αθλητισμού!!!
Εμείς κάθε αγώνα τόσο των μικρών μας αθλητών όσο και των μεγάλων τον αφιερώνουμε στην μνήμη του κου Σπύρου Ματάκη ιδρυτή και προπονητή του Συλλόγου μας που είναι πάντα εκεί μαζί μας».

 
Φωτογραφία του Chris Dedeelias.
Φωτογραφία του Chris Dedeelias.
Φωτογραφία του Chris Dedeelias.
+40
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 17:38