Τελευταία ενημέρωση 07:12, 20 Απρ 2024

Στους «8» του Διασυλλογικού Παίδων- Κορασίδων!

Κατηγορία ΟΦΚΑ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα των αθλητών και αθλητριών του ΟΦΚΑ έλαβαν τέλος με αρκετά μετάλλια, πολύ καλές επιδόσεις και πολλές προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Συγκεκριμένα, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία τόσο του Σωτήρη Καλλιντέρη όσο και της Κατσούλη Δανάης στα 800μ. οι οποίοι κάνοντας μια δυνατή κούρσα προκρίθηκαν και οι δύο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους με τον Σωτήρη μάλιστα να σημειώνει νέο ατομικό ρεκόρ!
Την καλύτερη παρουσία όμως οι αθλητές και αθλήτριές του ΟΦΚΑ την είχαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων όπου και ανέβασαν τον σύλλογό στην 8η θέση της τελικής κατάταξης ανάμεσα σε 38 συλλόγους που συμμετείχαν.

Στους συγκεκριμένους αγώνες αξίζει να αναφερθούμε στην φανταστική παρουσία της Παπακώστα Σάντυ-Δανάης η οποία κατέλαβε την 1η θέση στο άλμα σε Ύψος με 1,53 πιάνοντας το όριο πρόκρισης ακόμη και των Κορασίδων αν και ανήκει σε μικρότερη κατηγορία.  Στους ίδιους αγώνες η αθλήτρία Κατσούλη Δανάη κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 800μ !
Συνέχεια έχει το πρωτάθλημα των ΠΠ-ΠΚ Α’ όπου εδώ η Παπακώστα κέρδισε το αργυρό μετάλλιο με βελτιωμένη επίδοση στο άλμα σε Ύψος 1,55. Ενώ έπιασαν το υψηλό όριο πρόκρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τόσο η αθλήτρια Ροιδάκη Βασιλική στα 300μ όσο και η Καρλικόβαλη Στεφανία στα 80μ.
Να θυμίσουμε ότι όριο πρόκρισης έχουν ήδη πιάσει τόσο η Δουλή Αντωνία στα 1500μ όσο και η Διονυσοπούλου Γεωργία στα 3000μ.
Τέλος αξίζει να αναφερθούμε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα των πιο μικρών αθλητών & αθλητριών, των ΠΠ-ΠΚ Β’ όπου διεξήχθησαν 2 αγώνες διάθλων με συμμετοχή 25 αθλητών/τριών μας! Τα μικρά  παιδιά είχαν μία πολύ καλή παρουσία, έδειξαν αγωνιστική διάθεση & ομαδικό πνεύμα κάνοντας περήφανους τους προπονητές του συλλόγου και δίνοντας ελπίδες για πολλές διακρίσεις στο μέλλον. Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν η Τζώρτζη Αγγελική που κατέκτησε την 2η θέση στα 60μ, η Μαγδαληνού Κατερίνα την 3η θέση στην Σφαιροβολία και η Μπάρτζα Κωνσταντίνα την 3η θέση στο Άλμα σε Μήκος. Ενώ στα αγόρια την 3η θέση πήραν τόσο ο Σεφέρι Στέφανος στα 1000μ όσο και ο Αλεξίου Αποστόλης στη ρίψη Vortex!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην οικογένεια του ΟΦΚΑ Περιστερίου και κάνουν περήφανους τόσο τους προπονητές τους όσο και τους γονείς τους!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 16:32
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μια ωραία εμπειρία στη Γλυφάδα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας