Τελευταία ενημέρωση 06:53, 20 Απρ 2024

Κτενά:«Θέλω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου»

Κατηγορία Δελφίνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πρωταθλήματα Τεχνικής Κολύμβησης των Δελφινιών Περιστερίου  Σοφία Κτενά, που φιλοδοξεί να κατακτήσει μετάλλια τόσο στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όσο και στα World Games του καλοκαιριού και βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει και του πρωταθλήματος της ΟΠΕΝ κατηγορίας που θα γίνει στο Βόλο τον Μάιο,έλαμψε στους Χειμερινούς Αγώνες που έγιναν στη Νέα Σμύρνη και ήταν 1η κάνοντας 16.80 στα 50μ άπνοη και  38.55 στα 100μ υποβρύχιο.

Μιλώντας στο pisina.net τόνισε τα εξής : «Σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό, η προετοιμασία γίνεται κατευθείαν για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα World Games, που θα γίνουν τον Ιούλιο, οπότε προσωπικά βρίσκομαι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μου. Αυτοί οι αγώνες είναι μια πολύ καλή ένδειξη, αλλά δε θεωρώ ότι βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση. Βρισκόμαστε εξάλλου σε μια μεταβατική περίοδο. Εχουν αλλάξει πολλά φέτος, τα μαγιό, ο εξοπλισμός, παρόλα αυτά, δεδομένων των συνθηκών, μπορώ να πω ότι ήταν ένα αξιοπρεπές και ενδεικτικό αποτέλεσμα».

Κύριοι στόχοι για την 29χρονη αθλήτρια είναι οι πρώτες θέσεις στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, που θα της αποφέρουν κάποιο μετάλλιο, με την Κτενά ωστόσο να στέκεται και στην αλλαγή του εξοπλισμού: «Η στάση μου όλα αυτά τα χρόνια συνίσταται στο να θέτω στόχους, όπως ένα  μετάλλιο, απλώς όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, κανείς δε σου το δίνει στα χαρτιά.Το χρώμα θα κριθεί εκείνη την ώρα, στον τελικό του αγωνίσματος, αν φυσικά έχω περάσει, τόνισε η Βολιώτισσα κολυμβήτρια, που συμπλήρωσε: «Καλούμαι να υπερασπιστώ και τον τίτλο μου και αν μη τι άλλο να φτάσω στα περσινά επίπεδα της απόδοσης μου. Φέτος τα μαγιό είναι και πάλι διαφορετικά καθώς γυρίσαμε πίσω στο ύφασμα και αν όλα πάνε καλά, ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν για εμένα ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από πέρυσι. Όταν είσαι έμπειρος και έχεις κολυμπήσει σε οποιεσδήποτε συνθήκες σε 25άρα πισίνα, ακόμη και χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση, μαθαίνεις να μη σε επηρεάζουν παράγοντες όπως ένα όχι τόσο καλό πέδιλο ή μαγιό. Υπάρχει σαφής διαφορά ανάμεσα στο ένα ή το άλλο υλικό, αλλά σε τελική ανάλυση είναι το ίδιο για όλους τους υπόλοιπους. Επομένως οφείλεις να κάνεις το καλύτερο υπό αυτές τις συνθήκες, όλοι συναγωνιζόμαστε με το ίδιο μαγιό. Γνωρίζουμε όλοι ότι υπερείχε ως υλικό η πολυροθάνη, αλλά ήταν προβληματικό, σκιζόταν. Επομένως, θεωρώ ότι άλλαξε για καλό».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 18:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υψηλό επίπεδο, βλέπει ψηλότερα το τμήμα Τεχνικής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας