Τελευταία ενημέρωση 06:30, 19 Απρ 2024

Το «τελευταίο αντίο» στον Ανδρέα Κουλόπουλο

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών (ΙΚΑ Περιστερίου) έγινε σήμερα το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία του παλιού προέδρου του Ατρόμητου Ανδρέα Κουλόπουλου που έφυγε από ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του τα οποία πριν από τρεις ημέρες έχασαν  τη μητέρα τους Ελένη και σήμερα αποχαιρέτισαν για πάντα τον αγαπημένο τους πατέρα.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομου προσωπικός φίλος του εκλιπόντος που εκφώνησε σύντομο επικήδειο και αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο του Ανδρέα Κουλόπουλου αλλά και στην προσφορά του στον Ατρόμητο.

Στο τελευταίο αντίο του Ανδρέα Κουλόπουλου που απεβίωσε από ένα σπάνιο μικρόβιο ενώ είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς Ανδρέας Παχατουρίδης παραβρέθηκαν από την δημοτική αρχή οι Ανδρέας Παχατουρίδης, Βασίλης Μπέτσης, Αλέκος Πλέστης, Παναγιώτης Λύκος. Ο Δημήτρης Κελλάφας.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Τόλης Μητράκος, Αντώνης Καραλής (κουμπάρος του Κουλόπουλου που είχε βαφτίσει τον γιο του Γιάννη), Τόλης Αποστόλου, Σταύρος Ηλιόπουλος, Γιάννης Λιβαθηνός, Δημήτρης Κούκουρας, Σταύρος Μισαηλίδης, Σάκης Σάσσαλος.

Από την ΠΑΕ Ατρόμητος οι Βασίλης Καρακατσάνης, Παύλος Κατώνης. Ο αγαπητός στο Περιστέρι Γιώργος Στολίγκας  από την προσφορά του ως παίκτης και προπονητής, οικογενειακός φίλος του εκλιπόντος, με τον γιο του Αντώνη.

Ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Κώστας Αλαμάνος και της ΕΠΑΕ Σπύρος Καλογιάννης. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΑ Ισίδωρος Κούβελος. Ο παλιός πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σουρτζόπουλος. Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Περιστερίου Νίκος Αναστασόπουλος.

Παλιοί παράγοντες και φίλαθλοι του Ατρόμητου: Αριστοτέλης Ρηγάτος, Βασίλης Κεχαγιάς, Δημήτρης Μπεζαντές, Αλέκος Κολιτσόπουλος, Δημήτρης Βενέτης, Γιώργος και Νίκος Ελευθερίου,   Αντώνης Ντούριος, Παναγιώτης Τρογιάννος, Στέλιος Ζαφείρης, Μιχάλης Σκαγιάς κ.α.

Ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο του Βύρωνα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μάρτιος 2017 18:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προπονήθηκε κανονικά ο Κοντοές »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας