Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πρώτη τους εμπειρία με το «Kid’s Athletics»

Κατηγορία ΟΦΚΑ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 οι αγώνες Στίβου Kid’s Athletics που διοργάνωσε ο Σύλλογος Στίβου Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Πάνω από 100 μικροί αθλητές & αθλήτριες συμμετείχαν στο πρόγραμμα Kid’s Athletics όπου είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε 4 διαφορετικά αγωνίσματα. Αγώνες ταχύτητας, Ρίψη Vortex, Δρόμος με εμπόδια & Άλμα σε μήκος.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης ο κος Στέφανος Ματάκης, υπεύθυνος του προγράμματος Kid’s Athletics στην Ελλάδα ο οποίος προσπαθεί να μεταδώσει το ‘’μικρόβιο’’ του Στίβου στις μικρές ηλικίες και το καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία!

Ο Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων. Τις δύο παλιές & αγαπημένες αθλήτριες του Συλλόγου Λέτα & Βάνα καθώς και τους αθλητές/τριες της κυρίως αγωνιστικής ομάδας που παρότι βρίσκονται μία εβδομάδα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου έδωσαν το παρών ως κριτές και έφεραν σε πέρας με επιτυχία αυτή την διοργάνωση!

Επίσης ευχαριστεί τους γονείς που αψηφώντας το κρύο βρίσκονταν στην κερκίδα  στηρίζοντας τα παιδιά τους με το χειροκρότημά τους και αγκαλιάζοντας με χαμόγελο την όλη διοργάνωση! Αυτό είναι που δίνει δύναμη στους προπονητές του Συλλόγου να συνεχίσουν το έργο τους  και συγκεκριμένα την άθληση των παιδιών τους με στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξη όχι μόνο των φυσικών ικανοτήτων τους αλλά και της προσωπικότητάς τους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 14:55