Τελευταία ενημέρωση 14:29, 23 Απρ 2024

Έχει τον Ηρακλή πάντα μέσα στην καρδιά του!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του έτσι και αυτός πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις αλάνες του Περιστερίου.

Το 1980 γνώρισε τον Τζώρζη Τρύφωνα και τον Στέργιο Τσιοπάνη όπου και τον έφεραν στον Ηρακλή να ξεκινήσει προπονήσεις αναγνωρίζονταν έτσι το ταλέντο του που εκείνοι έβλεπαν.
Λόγω του νεαρού της ηλικίας του Τάκη Αποστολόπουλου, περί ου ο λόγος,  χρειάστηκε να υπογράψει ο πατέρας του το δελτίο για να μπορέσει να αγωνισθεί σε επίσημο αγώνα.

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ


Ξεκίνησε από το παιδικό τμήμα μετέπιτα αγωνίσθηκε στο εφηβικό τμήμα και σε ηλικία 16 ετών πλαισίωσε την ανδρική ομάδα τουΗρακλή, με συμπαίκτες τους τότε γίγαντες για την εποχή παίκτες Τρίκολα Θανάση, Θανόπουλος Γιώργο,Τζώρτζη Παναγιώτη, Κουντουμάδη Βασίλη, Λύτρα Γιώργο, Ξυπολιά Δημήτρη, Μωραίτη Τάσο, Μωραίτη Χρήστο.
Μέχρι το 1990 αγωνιζόταν σταθερά στην πρώτη ομάδα.

Η οργάνωση της ομάδας ήταν σε επαγγελματικά πρότυπα και η δουλειά αυτή απέφερε καρπούς όχι μόνο με την ανάδειξη ταλέντων αλλά και με την προώθηση στην πρώτη ομάδα το ανδρικό που λέμε τώρα.

Έτσι κατάφερε η ομάδα του ανδρικού να έχει στις τάξεις της πολλά παιδιά του εφηβικού που όχι μόνο αγωνίζονταν αλλά αποτελούσαν και δημιούργησαν μια ομάδα φόβητρο με προπονητή τον Τρύφωνα Τζώρτζη αποκαλούμενο και ως Μπούκοβι.


Αγαπημένη θέση του Τάκη Αποστολόπουλου στον Ηρακλή αλλά και σε όσες ομάδες αγωνίσθηκε ήταν καθαρά επιθετικός.
Το 1991 και μετά έφυγε από την ομάδα και από την Ελλάδα για την Γερμανία όπου η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε να παίξει εκεί ποδόσφαιρο στις ομάδες LSV 1864 Ladenburg, MFC 08 Lindenhof , και Mannheim ομάδες που αγωνίζονται στην Landesliga κατηγορία της γερμανίας.
Παράλληλα ασχολείται και με την προπονητική όπου παίρνει δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β το 1996 και αναλαμβάνει προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδων μέχρι το 1998.


Είναι παντρεμένος έχει τρία παιδιά και επαγγελματικά ασχολείται στη εταιρία Rifcon η οποία κάνει διάφορες μελέτες εδάφους πάνω σε φυτοφάρμακα.
Όσες φορές έτυχε να ξαναέρθει στη Αθήνα επισκέπτεται πάντα το γήπεδο που μεγάλωσε αναπολώντας τα παλιά. Ο Ηρακλής είναι πάντα μέσα στην καρδιά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δύσκολη έξοδος στον Κεραμεικό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας