Τελευταία ενημέρωση 16:31, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου επιβλήθηκε χθες  (17-9) του ΝΟ Χανίων, στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κυανοκίτρινοι» μετά από τις δυο ήττες από την Γλυφάδα και τον Παναθηναϊκό επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την υλοποίηση των στόχων τους.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη από το πρώτο 8λεπτο (5-2) είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και στο ημίχρονο (3-1 επιμέρους σκορ) είχαν εξασφαλίσει μια διαφορά 5 τερμάτων (8-3).

Στο δεύτερο μέρος, το επιμέρους 5-3 στο τρίτο 8λεπτο επέτρεψε στο Περιστέρι να «κλειδώσει» τη νίκη απέναντι στην ομάδα των Χανίων.

Επόμενος αντίπαλος του ΓΣ Περιστερίου για την 13η αγωνιστική (πρότελευταία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος) της Α1 Εθνικής Κατηγορίας είναι την προσεχή Τετάρτη (29/11, 20:30) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» ο Ολυμπιακός.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 5-2, 3-1, 5-3, 4-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Χρ. 3, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 5, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς 3, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάννος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ. 2, Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 2, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης 1, Χαριτάκης 1, Μητράκης 2, Γκουσάροφ 2, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης.

Λούδης: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι»

Μετά το τέλος του αγώνα με το ΝΟ Χανίων, ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Μετά απο δυο άσχημα αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις με τη Γλυφάδα και τον Παναθηναϊκό, η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σ’ έναν σύλλογο που στις δυο τελευταίες αγωνιστικές έφερε ισοπαλία με τη Γλυφάδα και τον Παναθηναϊκό».

Και συμπλήρωσε: «Καταλάβαμε την κρισιμότητα του αγώνα, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και πήραμε μια εύκολη νίκη, που μας έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστούν και οι μικροί της ομάδας μας».

Ετικέτες

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η Ανθούπολη πήρε μεγάλη νίκη επί του Κολωνού με σκορ 2-1 στην Ακαδημία Πλάτωνα.

Πηγή Soccerlive.gr

Οι Περιστεριώτες πήραν το «τρίποντο», παρ' όλα αυτά έμειναν με τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Γκαϊτατζή και του πρώτου βοηθού του, Αργυριάδη. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό με σουτ του Παππά, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απαντήσουν πριν την ανάπαυλα και να σημειώνουν δύο γκολ με τους Κυριαζή και Τζαμαλή, εκ των οποίων όμως δεν μέτρησε κανένα κατόπιν ισάριθμων υποδείξεων για οφσάιντ από τον βοηθό Αργυριάδη!

Επρόκειτο για δύο αποφάσεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο «στρατόπεδο» της Ανθούπολης, με τους κυανόλευκους να εξεγείρονται εκ νέου στο 55ο λεπτό, όταν ο Πανούτσος βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα αμυνόμενου και ενώ ετοιμαζόταν να σουτάρει. Ωστόσο, ο Γκαϊτατζής άφησε το ματς να συνεχιστεί, προκαλώντας δριμείες αντιδράσεις. Η πολυπόθητη ισοφάριση από πλευράς Ανθούπολης ήρθε στο 93ο λεπτό με ανάποδο ψαλίδι του Τζαμαλή και ενώ είχαν προηγηθεί δύο προσπ

άθειες που σταμάτησαν αμφότερες σε δοκάρια (!) από τους Μητρώκα και Αρβανίτη (1-1). Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Κηπουρός, γεγονός για το οποίο επίσης διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι. Κι, όμως, το παιχνίδι είχε κι άλλες συγκινήσεις να δώσει! Στο 97' ο Αρβανίτης έκανε την κεφαλιά πάσα μέσα στην περιοχή και ο Κυριαζής με πλασέ σημείωσε το τελικό 1-2, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από πλευράς κυανόλευκων!

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Αργυριάδης-Δηλγερίδης

ΚΟΛΩΝΟΣ (Γιώργος Ποδαράς): Ροκανάς, Λουφάκης (78' Φίλης), Ίμπρο, Χριστοφόρου, Τζήλιος, Οντάτζης, Τοσούνι (46' Τζωρτζάτος), Ράσα, Γκιόλας, Παππάς (80' Καλαρούτης), Μιράκα 48' λ.τρ. Ρώσσι)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλας): Αλεξίου, Μπαγετάκος (82' Κηπουρός), Διονάτος, Κακιώρης, Λάσκαρης, Αρβανίτης, Γκράμης, Πάσσαρης (75' Μητρώκας), Τζαμαλής, Κυριαζής, Πανούτσος (55' Συριόπουλος). 

 

Ετικέτες

Νέα ήττα

Την ήττα από την Αναγέννηση Πετρούπολης γνώρισε η Άμιλλα.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο στο παιχνίδι το σκορ ήταν ήδη 0-3 με τα γκολ των Κουμεντάκου (3'), Παναγιωτόπουλου (5') και Τσαγκάρη με φάουλ (13'), με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και να μειώσουν σε 2-3 με τους Κλάδη (32') και Κατσιούλα με πέναλτι (37'). Στο 57' ο Κωνσταντόπουλος σημείωσε το 2-4, στο 65' ο Χρονόπουλος μείωσε πάλι (3-4), όμως ο Τσαγκάρης με νέα εκτέλεση φάουλ στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

Διαιτητές: Καράμπελας, Νάτσιος-Κοκκίνης

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Βογιατζής, Σώκος (78' Καΐσας), Αγγελόπουλος, Πρίντζιος, Κατσιούλας, Κλάδης, Κουτσοκώστας (60' Ρεπάι), Δημητρίου (60' Ράλλης), Χρονόπουλος (78' Ασίμης), Πήδουλας (60' Καλόγηρος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Άγγελος Πασχαλίδης): Κατσαρέας, Ντίνος (60' Γ. Μαχαίρας), Νικολάου (46' Κωνσταντόπουλος), Κυπριώτης (60' Νάτσης), Λ. Μαχαίρας, Τσιργιώτης, Τσαγκάρης, Κουμεντάκος, Παναγιωτόπουλος, Μήτκας, Μπόκτορ (83' Σχίζας).

 Πηγή Soccerlive.gr

Ετικέτες

To πάλεψε στη Γλυφάδα!

Τα βρήκε... σκούρα ο Αστέρας Γλυφάδας απέναντι στη νεανική Άμιλλα Περιστερίου, στο τέλος όμως κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-0 και να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Παρότι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο στο 73ο λεπτό λόγω αποβολής του Γιαννακόπουλου με δεύτερη κίτρινη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης στο 80' με σκόρερ τον Χρ. Μπαλαφούτη.

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Μαλανδράκης-Μπαζακούλας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Σκρίνος, Τριανταφυλλάκης, Γιαννούλης, Μπακαλιάνος, Γιαννακόπουλος, Α. Μπαλαφούτης, Κουντουριώτης (90' Βένιος), Παπακωνσταντίνου, Χρ. Μπαλαφούτης, Χρυσικός (92' Καραβίδας), Παπαμιχάλης (29' Νικολόπουλος)

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Πρίντζιος, Σώκος, Αγγελόπουλος, Ράλλης, Κατσιούλας, Καλόγηρος (71' Κουτρούλας), Χρονόπουλος (71' Μάνθος), Δημητριάδης (71' Κατσιμπούλας), Κλάδης, Πήδουλας (55' Ασίμης).

Πηγή Soccerlive.gr

Ετικέτες

Ο Πιέρ Κούντε έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ατρομήτου, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό κι εκείνοι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας