Τελευταία ενημέρωση 17:47, 16 Απρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

 Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το αγωνιστικό τμήμα του Θέρσιππου και τρεις μέρες αργότερα θα ακολουθήσουν τα τμήματα της Ακαδημίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Είχε την τύχη να ενταχθούν στις τάξεις του άνθρωποι πνευματώδεις και οραματιστές που δημιούργησαν ένα αθλητικό σωματείο επιδιώκοντας τη μετάδοση του Ολυμπιακού πνεύματος και του πολιτισμού, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στη διάδοσή τους.

Η ίδρυση του Ομίλου ήρθε σαν συνέχεια και ανάγκη για την καλύτερη οργάνωση του στίβου και ποτέ δεν έπαψε όλα αυτά τα χρόνια να συγκινεί τη νεολαία της περιοχής μας.

Φίλες και Φίλοι,
σας καλωσορίζουμε και φέτος στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου "ΧΩΡΑΦΑ" του Δήμου Περιστερίου, όπου λειτουργεί ένα απόλυτα οργανωμένο σωματείο με μοναδικό του Τμήμα, τον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο).

Καθώς Ο ΣΤΙΒΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΩΔΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΕΙΑ και επιπρόσθετα ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ, μια παρέα από ανθρώπους που αγαπάμε τον αθλητισμό ενωθήκαμε με σκοπό να συμβάλουμε στην προώθηση της αθλητικής ιδέας μέσα από τον Κλασικό Αθλητισμό (στίβο).

Η ΑΡΧΗ για την νέα περίοδο θα γίνει με τους αθλητής του αγωνιστικού τμήματος την Παρασκευή 1 Σεπ 17 και ώρα 19:00.
Δηλαδή το παρόν καλούνται να δώσουν όσοι αθλητές έλαβαν μέρος σε επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Στη συνέχεια τη Δευτέρα 4 Σεπ 17 και ώρα 18:00 θα ξεκινήσουν οι Ακαδημίες στίβου για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (5-8 ετών), οι ακαδημίες για παμπαίδες και παγκορασίδες (9-12 ετών), το προαγωνιστικό τμήμα για εφήβους και παιδιά, καθώς και το τμήμα αθλητικής προετοιμασίας για εισαγωγή σε Στρατιωτικές Σχολές και ΤΕΦΑΑ.

Και φέτος το στελεχιακό δυναμικό της ομάδας μας, θα απαρτίζεται από έμπειρους καταξιωμένους Προπονητές - καθηγητές φυσικής αγωγής, με πολυετή πείρα, πρώην μέλη της εθνικής ομάδας στίβου καθώς και τέως Ομοσπονδιακούς προπονητές στίβου».

Ετικέτες

Κακό ξεκίνημα έχει κάνει ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο της Σταντάρ Λιέγης  και δεν αποκλείεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Ετικέτες

Ο έμπειρος φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο perristerisports για το «Functional Training» την  η προπόνηση που σας κάνει πιο αποδοτικούς στη καθημερινότητα.

Ετικέτες

Ένα πολύ ωραίο βίντεο από την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς που έγινε στο γήπεδο της Χωράφας «ανέβασε» η Ανθούπολη η οποία  προετοιμάζεται για να μπει στο νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας από πολύ καλή αφετηρία!. Απολαύστε το!

Ετικέτες

H νέα σεζόν είναι προ πυλών και όλα τμήματα της ΑΕΚ Περιστερίου ετοιμάζονται για να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες τους.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας