Τελευταία ενημέρωση 19:52, 28 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Τα κυανόλευκα της Ανθούπολης θα φορέσει ο Τάσος Αποστολόπουλος με σκοπό να βοηθήσει την προσπάθειά της στη συνέχεια της σεζόν και το Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα του Περιστερίου, την οποία είχε υπηρετήσει και τη σεζόν 2021-22 στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ. Στο πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς ανήκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων, έχοντας συνολικά 5 συμμετοχές, ενώ στα αθηναϊκα γήπεδα έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Άγιαξ Ταύρου, Αίμο Πετρούπολης και ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Ετικέτες

Άνετο πέρασμα για τον Αστέρα Καισαριανής από το γήπεδο του Ηφαιστου αφού για την 17η αγωνιστική επικράτησε με 0-3 του ΑΟ Περιστερίου.

Πηγή Soccerlive.gr

Οι παίκτες του Γιώργου Τσαμόπουλου ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νικη που τους τονώνει τη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν στο 4' όταν η κεφαλιά του Σαπαλίδη μετά από σέντρα πέρασε άουτ.

Στο 15' η σέντρα σουτ του Γεωργακόπουλου για τον Όμιλο δεν βρήκε στόχο για να φτάσουμε στο 19' όπου ο Αστέρας άνοιξε το σκορ. Ο Ζέλο με σέντρα στην πλάτη της άμυνας προσπάθησε να βρει τον Σαπαλίδη όμως ο Γιάννης Μπούζας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άθελα του στα δίχτυα της εστίας του Ξυδιά για το 0-1. Στο 20' ο Κύβελος έκανε το φάουλ όμως η κεφαλιά του Μιχάλη έφυγε άουτ.

Στο 22' το γυριστό σουτ του Καμινιώτη έξω από την περιοχη δεν βρήκε στόχο για να φτάσουμε στο 42 όπου ο Ραχίμ με έξυπνη εκτέλεση φάουλ πέρασε τη μπάλα κάτω από το τείχος για το 0-2. Στο 43' ο Ζέλο έκλεψε τη μπάλα από τον Καμινιώτη και έστρωσε στο Σαπαλίδη όμως το σουτ του τελευταίου βρήκε το δοκάρι και κατέληξε άουτ. 

Στο β' μέρος ο ΑΟ Περιστερίου με το σκορ να μην είναι υπέρ του προσπάθησε όμως δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο ματς. Στο 52' ο Μιχάλης βρέθηκε στην περιοχή όμως το σουτ που έπιασε έφυγε παράλληλα άουτ. Στο 57' το κρεσέντο του Αστέρα ολοκληρώθηκε όταν ο Χασιώτης έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Σαπαλίδη και ο τελευταίος με προβολή έγραψε το τελικό 0-3. 

Στο 65' ο Μιχελής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Γεωργακόπουλου μετά το φάουλ του Καμινιώτη. Στο 74' ο Γεωρτγακόπουλος έκανε το σουτ εκτός περιοχής και ο Μιχελής έδιωξε και πάλι σε κόρνερ. Στο 76' το σουτ του Καμινιώτη πέρασε άουτ, ενώ στο 85' ο Ξυδιάς μπλόκαρε τη κεφαλιά του Μαραγκουδάκη μετά το κόρνερ του Ραχίμ. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ψαραδέλης με κεφαλιά στο 87' έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ μετά από κόρνερ.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου. 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος) Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Βαγγέλης, Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Κεφαλάς (62' Τατιογλου), Δημητρίου, Μιχάλης (84' Μπεργκοβιτς), Καμινιώτης, Γεωργακόπουλος (89' Παπάς).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελής, Χασιώτης (83' λ.τρ. Μουσταφίδης), Λεβέντης, Πάλμος, Μαραγκουδάκης, Γεραγωτέλλης, Ζέλο (73' Ρεντζής), Σταμούλης, Σαπαλίδης (87΄Παπουλιας), Ραχίμ (87 Σμυρνάκης), Κραψίτης (73' Ψαραδέλης).

Ετικέτες

Τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέσπασε στον Χολαργό ο Ήφαιστος.

Πηγή Soccerlive.gr

Στο 11' ο Χολαργός απείλησε με το σουτ του Τσιαντή όμως η μπάλα έφυγε άουτ, γιαν α φτάσουμε στο 15' όπου ο Κομνηνός βρέθηκε κοντά στο 1-0 όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 17' το σουτ του Τσουμάνη έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο, για να φτάσουμε στο 29' όπου ο Χολαργός απώλεσε σπουδαία ευκαιρία.

Συγκεκριμένα ο Τσιαντής έκανε τη σέντρα, ο Λιούκας έκανε κακό διώξιωμο, με τον Αχνελ να σουτάρει και τον Μπότο να διώχνει με τα πόδια. Στο 45' ο Λάπας έκανε το γύρισμα για τον Ήφαιστο όμως οι αμυντικοί του Χολαργού απομάκρυναν. Στο β' μέρος η πρώτη φάση ανήκει στον Χολαργό όταν ο Τσουμάνης έκανε το σουτ όμως ο Μπότος μπλόκαρε. Στο 60' το σουτ του Κομνηνού κατέληξε κόρνερ αφού η μπάλα βρήκε κάπου για να φτάσουμε στο 68 όπου ο Σιδέρης αστόχησε για τον Ήφαιστο από καλή θέση. Στο 70' ο Χατζής έστρωσε στον Κομνηνό που έκανε το σουτ όμως ο Μπότος αναγκάστηκε να διώξει με τα πόδια. Στο 72' ο τερματοφύλακας του Ηφαίστου σταμάτησε το σουτ του Τσιαντή.

Στο 80' ο Χολαργός είχε καλή στιγμή πάλι με τον Φωστέρη όπου το 0-0 δεν άλλαξε. Στο 82 ο Ζαφείρης γέμισε τη μπάλα και ο Μπαλαχτσής βρέθηκε στην πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε κόρνερ.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου, Ζαφείρης, Ζιάμπρας, Γαλανόπουλος, Τσαγκάρης (36' Κουτρούμπας), Μπαλαχτσής, Κομνηνός, Ανχελ, Χατζής, Τσουμάνης (80' Φωστέρης), Τσιαντής (88' Κουτσουμπίνας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Αλέκος Ρίζος) Μπότος, Γονής, Βλάχος, Κύργιας, Λουκάς, Κλωνάρης, Σκούμας (72' Κολονέρος), Τρακόσης, Σιδέρης (80' Ράπτης), Κέσκος (80' Φουκούλης), Λάπας (65' Ρέτσος) .

Ετικέτες

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εκτός έδρας  αναμέτρηση του Ηρακλή με τον  ΑΟΝ Αργυρούπολης για τη 13η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Την   εκτός έδρας ήττα από τον Τριφυλλιακό γνώρισε η Ανθούπολη με σκορ 2-0.

Πηγή Soccerlive.gr

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με δυνατό πλασέ του Χάβου (1-0), με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και να πιέζουν για την ισοφάριση. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα είχαν δύο δοκάρια, το πρώτο σε εκτέλεση κόρνερ του Κυριαζή στο 65' και το δεύτερο σε κεφαλιά του Τσαγιάννη στο 70', όπως και άλλες ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε ένα ατομικό λάθος στο 77ο λεπτό, έκλεψε την μπάλα, προσπέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και προ κενής εστίας έγραψε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Γεωργιτσόπουλος-Τσιάτσος

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Μαλέλι (74' Τσιάτσος), Αλικάι, Χάνι, Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Ζάχαρης (74' Κατσαρός), Γεωργίου, Σαντικάι (88' Σκορδίλης), Βιτζηλαίος (80' Παυλόπουλος)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλλας): Δρίβας, Παπανίκος (85' Καλογερόπουλος), Μπαγιετάκος, Μακρής (75' Ζαχαριάς), Λάσκαρης, Αρβανίτης, Πανούτσος (60' Καζέρος), Πάσσαρης (46' Αποστολόπουλος), Τσαγιάννης, Λαϊνάς (46' Κυριαζής), Διονάτος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας