Τελευταία ενημέρωση 02:21, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο βοηθός του Σάσα Ιλιτς, Γιώργος Κορακάκης, τόνισε μετά το ματς με τον Άρη ότι τα συνεχόμενα ματς έφεραν τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στον Ατρόμητο, όμως θεωρεί πως έβγαλαν αντίδραση κόντρα στον Άρη, ζήτησε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και πιστεύει πως δεν κινδύνευσαν καθόλου από τους «κίτρινους».

Αναλυτικά: «Στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε καλά αποτελέσματα κι αυτό οφείλεται πως ήταν πολλές οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τον Ιανουάριο κι, έτσι, βρεθήκαμε να έχουμε δύο άσχημα αποτελέσματα απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό μέσα σε τρεις μέρες και αυτό πήρε την ομάδα λίγο από κάτω.

Σήμερα, δείξαμε αντίδραση, παίξαμε ένα καλό ποδόσφαιρο και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είχαμε κατοχή και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον Άρη, μόνο κάποιες

Ετικέτες

Ήττα στον Υμηττό

Την ήττα από τον Υμηττό εκτός έδρας με 3-1 γνώρισε ο Ιπποκράτης.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Μασκλαβάνος άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), με τους Περιστεριώτες να επιχειρούν να «απαντήσουν» και να έχουν δοκάρι σρτο 28' με κεφαλιά του Ουάγια. Στο 43' οι «πορτοκαλί» σημείωσαν γκολ με αρκετή δόση τύχης και έκαναν ακόμη πιο γερές τις βάσεις για την επικράτηση. Ο Ε. Παπαζαφείρης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, χτύπησε στο σώμα του γκολκίπερ Τσιριμιάγκου και κατέληξε στην εστία του για το 2-0. Στο 69' ο Μανούσος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ, για να έρθει η μείωση σε 3-1 από το σουτ του Μηδέλια στο 85'.

Διαιτητές: Τσαγκάρης, Γεωργίου-Συνεφιάς

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Κατσιγίνης, Βουτάς, Ε. Παπαζαφείρης, Μοροσάνου, Κίλιας, Κακούρης (79' Ουκάι), Μασκλαβάνος (65' Καλούμενος), Κόρμπης (65' Μανούσος), Καββαδίας (74' Διακόνης), Τσιρίκος (46' Ασράμ), Α. Παπαζαφείρης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Τσιριμιάγκος, Νάκο, Πατέλης, Παπαϊωάννου, Κομνηνάκης, Ουάγια, Παπαλάιος (80' Μηδέλιας), Τσιργιώτης, Νεστουράι (59' Λέμης), Σοφός (46' Χήρας), Τσόκου.

Πηγή Soccerlive.gr

Ετικέτες

Με την πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Μαζαράκη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση του Σαββάτου (10/2) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Αγκιμπού Καμαρά που επέστρεψε στη χώρα μας το απόγευμα της Τρίτης (6/2). Χθες έκανε πρόγραμμα στο spa και την πισίνα του προπονητικού κέντρου και από σήμερα εντάχθηκε άμεσα στις οδηγίες του Σάσα Ίλιτς.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τον Ουαζντί Κεσχρίντα που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί από τη συμμετοχή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική Τυνησίας.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με την πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας.

Ετικέτες

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο  Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (31/1, 19:00) στο Περιστέρι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας (ίωση), ο Αντρέας Κούεν (ίωση, προπονήθηκε χαλαρά στο σημερινό πρόγραμμα), ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα (χτύπημα από το πρώτο ματς και είχε μόλις μία προπόνηση), ο Μαξίμ Ιμερέκοφ (χτύπημα στο μετατάρσιο από το πρώτο ματς) και ο Ουαζντί Κεσχρίντα που επέστρεψε με τενοντίτιδα από τις υποχρεώσεις του με την Τυνησία και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Ετικέτες

Το τμήμα ιδρύθηκε το 1979 επί προεδρίας Στ. Γλυκού και το οργάνωσε ο Κ. Σαμπατακάκης.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΡΙΔΗ

Ο Ατρόμητος  φ γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας, όμως σε αυτή την σημαντική στιγμή επιβάλλεται να αναφερθεί ότι είχε και τμήμα στίβου με πολλές διακρίσεις. Ιδρύθηκε το 1979 όταν πρόεδρος ήταν ο αείμνηστος Σταμάτης Γλυκός και γενικός αρχηγός ο Βασίλης Κοντόπουλος. Το γενικό κουμάντο ανέλαβε ο Κώστας Σαμπατακάκης που ήταν η «ψυχή», οργάνωσε το τμήμα με κέφι και μεράκι και δημιούργησε μια κυψέλη από αθλητές και αθλήτριες με πολλές επιτυχίες. Μάλιστα ο εν λόγω παράγοντας μετείχε αριστείδειν σε όλες τις διοικήσεις του συλλόγου. Γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης, ο Σαμπατακάκης διετέλεσε και πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Δυτικής Αττικής του ΣΕΓΑΣ. Για το έργο του στον στίβο μου είπε: «Στεναχωρήθηκα γιατί στα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ατρόμητου δεν έγινε καμία αναφορά στον στίβο, σε δύσκολες συνθήκες κάναμε αγώνα για να μαζέψουμε παιδιά από τα σχολεία για να πλαισιώσουν το τμήμα. Στην αρχή δεν υπήρχε ταρτάν, μετά βελτιώθηκε η κατάσταση με έξι κουλουάρ, σύγχρονα αποδυτήρια, μας συμπαραστάθηκε ο Ατρόμητος και όλοι οι δήμαρχοι (Φωλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Παχατουρίδης).

Λαμπρή εκδήλωση

Ο Κώστας Σαμπατακάκης συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Θυμάμαι με συγκίνηση τη γιορτή που έγινε στο δημοτικό στάδιο για τα 60 χρόνια του Ατρόμητου, όπου παρέλασαν αθλητές και αθλήτριες γνωρίζοντας αποθέωση από τον κόσμο. Ήταν παρόντες ο τότε δήμαρχος Δημήτρης Φωλόπουλος, ο τότε πρόεδρος Βαγγέλης Στάης και ο αείμνηστος δημοσιογράφος Σεραφείμ Ευαγγελίου». Για τις διακρίσεις που είχε ο Ατρόμητος στον στίβο, ο Σαμπατακάκης μου είπε: «Η αθλήτρια μας Γεωργία Ζουγανέλη έλαβε μέρος στην Ολυμπιάδα της Σεούλ το 1988, έτρεξε 4χ100 με τις Σκορδά, Τσώνη, Πατουλίδου και αναπληρωματική την Κόφφα. Ακόμη σημαντικές επιτυχίες με συμμετοχές στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και μετάλλια είχαν στις γυναίκες οι Λουπατσάρη, αδελφές Νικολάου, Βαρλάμου, Νερούτσου, Μανωλάρου, Mπατάκη και στους Άνδρες οι Ασανακίδης, Δήμας, Σαρρής, Στ. Μαντάκης, Χρυσόγελος, Μοσχούτας, Λαγός, Ριζάβας, Αντύπας, Ρεπούλιος Τούκας, Κουμπουλής. Επίσης η Γαλίτη έχει μέχρι τις ημέρες μας το Πανελλήνιο ρεκόρ 4χ400 της Εθνικής στην κατηγορία Κ23. Η Γαλίτη μαζί με την Ζουγανέλη ήταν για πολλά χρόνια μέλη της Εθνικής Ομάδας».

 Έφορος στίβου ήταν ο Γιάννης Αρέθας και προπονητές με τεράστια προσφορά ο αείμνηστος Σπύρος Ματάκης (η Ζουγανέλη ήταν αθλήτρια του), η Χριστίνα Μαρινάκη, το ζεύγος Παραρή,  ο Τελίδης, ο Θανάσης Σιούντρης, ο Γιώργος Αναστασιάδης.

 Όταν το τμήμα στίβου του Ατρόμητου έκλεισε το 1993 όλοι οι αθλητές αυτόματα μεταπήδησαν στον «ΟΦΚΑ» που ιδρύθηκε τότε, ενώ μεγάλο τμήμα απορρόφησε και ο ΓΟΠ Παλάσκας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Κώστα Μοσχούτα που τώρα είναι υπεύθυνος στον συγκεκριμένο σύλλογο. Για την πολυετή  προσφορά του στον αθλητισμό ο Κώστας Σαμπατακάκης τιμήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ με αργυρό και χρυσό μετάλλιο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας