Τελευταία ενημέρωση 14:58, 29 Μαρ 2024
Θοδωρής Λαπατάς

Θοδωρής Λαπατάς

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ηρακλή Περιστερίου Σάββας Φιλιππάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Επί της ευκαιρίας της λήξης του πρωταθλήματος της Super League περιόδου 2016-2017 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ατρόμητο Αθηνών για την κατ' εξακολούθηση διάθεση δωρεάν εισιτηρίων που μας παρείχαν. Το ότι μας προσφέρατε στους δύσκολους οικονομικά καιρούς 144 εισιτήρια σε αθλητές- γονείς συνοδούς δεν περνά απαρατήρητο από κάθε υγιή και σκεπτόμενο φίλαθλο που θέλει να βλέπει ακόμα το ποδόσφαιρο ρομαντικά.

Δεν ξεχνιέται ούτε μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις η χαρά που προσφέρατε τόσο στους γονείς που είδαν τα παιδιά τους για πρώτη φορά να συνοδεύουν ποδοσφαιριστές σε αγώνα Super League όσο και στους μικρούς μας αθλητές να δουν και να περπατήσουν από κοινού σε αγωνιστικό χώρο με ευγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές.

Τα συγχαρητήρια σας ανήκουν αποκλειστικά και σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας οι επιτυχίες να είναι συνώνυμο με την πορεία της ποδοσφαιρικής σας ομάδας».

Ετικέτες

 Πρωταθλητής Ελλάδας στη Γενική κατηγορία αναδείχθηκαν τα Δελφίνια.

Ετικέτες

 Δεν πειράζει! Ψηλά το κεφάλι και προχωράμε!. Η Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣΠ γνώρισε σήμερα την πικρή  ήττα από τον Ηλυσιακό στον «τελικό» για την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου με σκορ 7-6 και τώρα πρέπει να ελπίζει σε ένα θαύμα (νίκη του Ρεθύμνου επί του ΟΦΗ), διαφορετικά θα παίξει στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ. Χρόνος δεν υπάρχει όμως για στενοχώρια, αυτή η ομάδα έκανε βήματα προς τα εμπρός στη φετινή χρονιά, κυνήγησε ένα μεγάλο στόχο και δείχνει να τον χάνει στις λεπτομέρειες. Όταν θα έχει φύγει η πίκρα θα μείνει απόσταγμα η ηθική ικανοποίηση από το όλο το team για την υγιή προσπάθεια και την περήφανη εκπροσώπηση του Περιστερίου στο άθλημα του water polo.

To πρώτο δεκάλεπτο έληξε ισόπαλο 1-1 και το ημίχρονο 3-2 υπέρ του Ηλυσιακού. Σην τρίτη περίοδο ο ΓΣΠ έκανε συγκλονιστική προσπάθεια και έφερε το ματς στα ίσια (4-4). Στο τέταρτο οκτάλεπτο έπεσαν κυριολεκτικά κορμιά στην πισίνα. Ο Κουκουμάκης έκανε το 4-5 για το Περιστέρι και ισοφάρισε ο Ηλυσιακός σε 5-5. Ακολούθησαν δύο γκολ από τους γηπεδούχους και ο Κουκουμάκης 34'' πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 7-6 που αδικεί κατάφωρα πάντως το Περιστέρι με βάσει την συνολική εικόνα των δύο ομάδων.

 Ο Αρσένης Μαρούλης είχε μαζί του στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο τους εξής 12 πολίστες:

  • Καζάκος

  • Μανώλης

  • Σιραπογλου

  • Παναγούλης

  • Καλαμάρης

  • Κουκουμάκης

  • Σκαρπέλης

  • Πετρόπουλος

  • Τσολακίδης

  • Στέλλας

  • Κολλάρος

  • Λίτσας

  • Τσαλίκης

 

Ετικέτες

Πραγματικό «βομβαρδιστικό» η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ με σκορ 7-0 σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Ήφαιστου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ετικέτες

 Μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση βρίσκεται η Παδική Ομάδα Water Polo του ΓΣΠ που ετοιμάζεται να διεκδικήσει το τριήμερο 12 με 15 Μαϊου την είσοδο της στις 10 καλύτερες ελληνικές ομάδες της κατηγορίας της. Οι αγώνες που την περιμένουν είναι οι εξής:

3. Γ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
1η αγωνιστική Παρασκευή 12/05/2017

ΩΡΑ: 21:30 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

3. Γ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
2η αγωνιστική Σάββατο 13/05/2017

ΩΡΑ: 15:00 ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

3. Γ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
4η αγωνιστική Κυριακή 14/05/2017

ΩΡΑ: 11:00 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ

3. Γ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
5η αγωνιστική Κυριακή 14/05/2017

ΩΡΑ: 17:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας